Kár hogy rossz volt a minőség. Tudom hogy telefonos.
A 138km kijött belőle az igaz, de arról én nem is tudtam h 13 000-ig elpörög Úgy tudtam hogy 11-nél szabályoz...
A zene is jó, csak túl "békés" volt ehhez a vadállat hanghoz .Valami ütemesebb, pörgősebb jobb lett volna talán
Van valami tuning rajta amúgy?
Ezektől eltekintve 5-ös
Majd még tegyél fel!
Ritkán szoktam fórumba írni, de most igen!
NA van egy videó itten a videjók között, Cbr 125 2006 dumbo néven aztán nézéttek már meg és pontozzátok kérlek vmi 4-nél nagyobb egész számmal ami nem nagyobb mint 6!
Nem tom hogy gondoljátok, de ha az a szar qwados nyomorékság most 4 körül van akkor sztem fosul állok!
de az valami tamiya volt... de bazz. nem lehetett hozzáférni semmilyen alkatrészéhez. meghirdettem hát hogy eladom... meg volt hírdetve, telefonálnak hogy jönnének megnnézni.. másnap hívtam hogy nemt udnak.. baleset történt...
Nekem eddíg semmi bajom se volt, csak iylen dolgok hogy egy nagyobb terepezés után elszálltak a kardán csavarok. de a 2 sebességes váltó nagoyn odabasz.. meghúzattuk úgy hogy kocsiból volt irányítva, 105km/h volt a vége.a kis 1:10es utcai az meg totálkáros lett egy rádióhiba miatt.. sajnos pont jött egy busz
mondom valami jó pszihológus segíthetne talán
na mind1 akkor szivatlak folyamatosan még ha köszönök akkor is azt azért teszem hogy belédköthessek na így jó?
bazm,eg de hülye vagy más hozzászólást idéztél mind1.hát nekem amit mondtál abból az jött le hogy ha 16éves vagy lehet bármilyen motorod csak benne kell lennie a 80as korlátnak
A 138km kijött belőle az igaz, de arról én nem is tudtam h 13 000-ig elpörög Úgy tudtam hogy 11-nél szabályoz...
A zene is jó, csak túl "békés" volt ehhez a vadállat hanghoz .Valami ütemesebb, pörgősebb jobb lett volna talán
Van valami tuning rajta amúgy?
Ezektől eltekintve 5-ös
Majd még tegyél fel!
Ritkán szoktam fórumba írni, de most igen!
NA van egy videó itten a videjók között, Cbr 125 2006 dumbo néven aztán nézéttek már meg és pontozzátok kérlek vmi 4-nél nagyobb egész számmal ami nem nagyobb mint 6!
Nem tom hogy gondoljátok, de ha az a szar qwados nyomorékság most 4 körül van akkor sztem fosul állok!
bár nem tudom te hogy vagy vele nekem mindig eltörnek a féltengelyek már 8körül tartok
enyimbe egy 4,1es conrad van aztán 1:6os méretűűű
na mind1 akkor szivatlak folyamatosan még ha köszönök akkor is azt azért teszem hogy belédköthessek na így jó?