Persze, tudom, nem szoktam vadulni! Csak kíváncsi voltam mit bír! Egyébként nagyon óvatos vagyok, 3 éve motorozok és még egyszer sem estem pofára, illetve egyszer elcsúsztam a simsonnal, de az semmi, mer szinte áltam.
Ja ja csak az a baj, hogy korlátozott jogsim van, de majd tavasszal leteszem korlátlan ra!
Attól függetlenül mentem vele,mikor jó idő volt sőtt kihuzattam 210-ig, meg se kottyant neki :)
nagyon állat tudom ajánlani mindenkinek, és az a jó benne, hogy egy kezesbárány és 5-6 ezres fordulat alatt nem vadul meg és 2-3 ezertől már megy rendesen, viszont 6ezer fölött hu hu kijön belőle a vadállat:)
Nekem csak egyszer szakadt, de akkor nem csak a boka, hanem a nagylábujjmozgató, meg minden ami ott van. Hát igen. Nem bölcs dolog autókkal verekedni...
Nekem kétszer szakadt el a bokaszalagom!!!!!(gördeszka )
A legnagyobb flash mikor az ember nem tud normálisan járni és olyan gyenge a bokája, hogy nem tud rendesen lépcsőzni csak mint a nyugdíjas nénikék
Nem hajtom, még csak tapasztalom a gépet.De nemt esz jót neki az rpm-limitáló kiszedése.Tényleg, rendelkezik valaki állítható hátsó gázos telóval?? ha ifen mondja meg legyen szíves hogy hols zerezte be és mennyiért. Előre is kösz
Attól függetlenül mentem vele,mikor jó idő volt sőtt kihuzattam 210-ig, meg se kottyant neki :)
nagyon állat tudom ajánlani mindenkinek, és az a jó benne, hogy egy kezesbárány és 5-6 ezres fordulat alatt nem vadul meg és 2-3 ezertől már megy rendesen, viszont 6ezer fölött hu hu kijön belőle a vadállat:)
Újjabban nem lehet letölteni a videókat? Vagy csak én vagyok béna!
A legnagyobb flash mikor az ember nem tud normálisan járni és olyan gyenge a bokája, hogy nem tud rendesen lépcsőzni csak mint a nyugdíjas nénikék
Egyáltalán van annak értelme, hogy elforogjon odáig?