Most miért kell ehez az msn? vajon mik lehetnek a kérdéseid? hmmm... lássuk csak.
Igen, jobban gyorsul.
Nem, nem lesz érezhető a végsebesség csökkenés.
1000 Ft-ba kerül.
JTF 264-14 a JT márkájú kódja.
A Motoroázis forgalmazza és a PinkMotors és postán is el tudják küldeni.
Sajátkezüleg is ki lehet cserélni.
Sötétszürke színű és 14 foga van
Valaki akinek 14-es fogaskerék van elöl a ciberjén legyen szíves felvenni msn-re, disc_jockey@freemail.hu hogy több mindent megtudjak kérdezni róla. Érdekelne a dolog mert én is szeretnék egy fogaskereket, aztán lenne egy pár kérdésem, és msn-en szerintem egyszerűbben meg gyorsabban lehetne megbeszélni mint itt fórumon.
Köszönöm
Srácok!
Van nálam pár garnitúra slick 125re,ami nektek is jólehet talán méretben!
előre 90/90 17,hátra 115/55 vagy 60,nememlékszem!
ha valakit érdekel jóállapotú slick garnitúra,keresse telefonon,msn-en vagy akárhol.üdv
meikötöket láttam ma reggel a hungárián a stadionnál 6:45 körül? piros szürke cibere én sr-rel voltam és ott áltam a stadion elött a téren és kajoltam meg vártam oszt társam aztán a mtk pályánál látam h fordul ki a bolt elöl
egy jó 125ös ETZ hidd el h megy ugy 100ig mint a cbr 125 haverom 125ös etz vel az xt 125öt még repülörajtbol is megfogta tom h a cbr 125 jobban megy az XTnél de kb ugyanolyan 100ig az MZ mint a CBR
ja meg még 1 kérdés em és kérésem lenne hozzátok fórumosok hogy a cbr-be hanyas a gyári fuvóka és milyen motornak a fuvókája jó bele ami nagyobb mint a gyári
Azért mert én a legtöbbektől eltérően nulla motorostudással rendelkeztem mikor vettem a CBR-t. És úgy voltam vele, hogy inkább a hulladék sulis ETZ-t törjem össze mint a vadonásúj Hondámat. Pláne ha már ilyen sokat kell fizetni a motoros-sulikban. És mivel nem volt semmi motoros-tudásom ezért azt se tudtam, hogy az ETZ-vel ennyi problémám lesz.
Ez felháborító, hogy megkérdőjelezed az ÉN motorisztikus tudásomat !
Bocsi de én félreértettem a smile-kat, mert nem volt kivehető, hogy mit fikázol éppen.
Nem mondanám rád, hogy hazug vagy, ha kitöltenéd az adataidat tisztességesen
Mégegyszer bocccs.
és ezzel nem az MZseket akarom bántani.