jamal z3 nagyon viccesek vagytok ezzel a fikázással csak power szelep nélkül a 2T rs szart se ér dadog össze vissza mig nem nyit a pówer és mig nem nyit addig 1 jó szimó is leveri én is tudom fikázni a 2t csak akkor ha megleesz korlátlanból a jogsid ne vegyél 4 t ha így fikázod
Én azt mondom, hogy kár ezen vitatkozni, hogy most 2t veri a 4t-t vagy fordítva meg hasonlók. Ez egy kis kategória, majd sor4 600ccm ott ki mit tud. Amúgy meg mindenki csak a 2t-s "30lovas" motorjával tud hencegni a cbr ellen, nem nagyon hallottam még, hogy normál 11kw-os rs vagy mito kiállt volna cbr ellen.
üdv mindenkinek versenyeztem 1 póweres hond ns-el 125 ccm 2T póweres és hát legyursultam mint állat meg végre is otthagytam pedig most lett megfuratva hát ezt csak azért irtam mert az a gyerek akivel versenyeztem fikázta a cbr-t és most leesett az álla nem kötekedés ja ha valakinek kell sportdob akkor szóljon
én nem szidom a CBR-t csak vicces amit pár ember csinál mint pl. hogy leszedi a dobot hogy jó hangja legyen nem kispályázik az biztos, de ha rám hallgat leveszi az egész leömlőtől kezdve a cuccot és az lesz a tuti amúgy nekem is 10KW -os a gépem .... forgalmi szerint
Láttam a forumon többen szidták azokra gondolok akiknek más mocija van pl: cagiva és aprillia.
és beirták hogy 27 loerő(viccess 2 ütemü magas fordulatu szarok szerintem. onnan tom hogy nekem is volt mitom alapból az is csak 11kw és a CBR közelébe sincs!!!!! szal nem tom mit kamuznak előb halgassák meg a hangját annak a 2 motornak és a cbr-nek.
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek a cbr-jén remus kipufogó? Érdekelni, hogy valójában ilyen hangja van mint ahogy ezen az oldalon felvan tüntetve? www.phoenix-motorrad.de/filead...
És hogy megéri-e ilyen dobot venni, vagy jobban járok, ha egy kicsit megpiszkálom a gyárit?
haggyuk jah.visszaolvasnál rájönnél hogy nem szittam a ciberét és csak a "vesztesek apriliával" járnak dologra reagáltam,bár egyátalán nem vagyok aprilia fan (ezt mindenki tudja ) azért ez túlzás volt.meg leszarozni az RG-t
power nékül...
tudod mire valo? ha nem lenne akkor alul szarabbul menne, de magas fordulaton ugyan úgy menne mint most...
Nem ültél még normális állapotú motoron?
Láttam a forumon többen szidták azokra gondolok akiknek más mocija van pl: cagiva és aprillia.
és beirták hogy 27 loerő(viccess 2 ütemü magas fordulatu szarok szerintem. onnan tom hogy nekem is volt mitom alapból az is csak 11kw és a CBR közelébe sincs!!!!! szal nem tom mit kamuznak előb halgassák meg a hangját annak a 2 motornak és a cbr-nek.
És hogy megéri-e ilyen dobot venni, vagy jobban járok, ha egy kicsit megpiszkálom a gyárit?