nincs mit, távtartót vissza raktátok? Hazafelé 135 és 1 picit tudtam kihozni belőle egy mazda 6os szél árnyékába szerintem ha még tovább tartott volna az egyenes akkor meglett volna a 140 is. Peti csodálkozott, hogy "hogy az Istenbe ment ez 135öt?!"
Dehogy kuka! Ki ne dobt! Mondtam, haveromnak kétszer ennyire volt elhajolva, sőt, még 1 darab is ki volt törve, és visszaheggesztette, meg megcsinálta a hajlást a pesti csávó, akit írtam! Ja és mellesleg VTR 1000-en van, szóval nem is gagyi motoron!
Viszont akkor már erre a kérdésre is reagálok csak hogí tisztába legyél a dolgokkal. Ahhoz hogy 130 at menjen és szétgyilkol kéne vennek egy malossi 170 ccm3-is hengerszettet(kb. 80 e ft!) Áttétel(10e ft alatt) esetleg egy sportgyújtás(20-30 e ft) és a csillagos az ég a határ.Ezután nemlessz olyan tartós többet fog enni persze nem olyan sokkal max. 1-2 literrel. Remélem segítettem valamiben.
Sportmortorra úgy gondoltam hogy alázni fogsz vele mindenkit stb. Persze sportmotor a CBR csak kicsit kisseb gyengébb de szerethető hűséges társ Köszönöm Kiskaldinak a mai segítséget!
Gerititan- Úgye te nem sportmotort vársz a CBR-től? Tuningolni akarod stb. amennyi pénzbe fog fájni akkor már vegyél mást de ha 4t sportmotort akarsz és van mit költened akkor vegyél Yamaha r125 -öt gyorsabb is picit szebb is naggyobb is de annak is megvannak a jó 4t tulajdonságok(Fogyasztás, hang stb.).Am a tiltás 11.500 de semmi értelme eddig forgatni.
épp néztem amit költöttem rá fél év alatt meg a vétel ár annyiért egy R1est kapok .... nincs kedvem nyár végén megint dugót cserélni ... rendbe hozzom aztán akkor szeretnék tőle elbúcsúzni jó lenne egy olyan motor ami bírja a pályázást és bízhatsz benne + teljesít is. Hónap végén csinálhatnám a korlátlant de azt majd csak érettségi után aztán majd akkor veszek vmit. talán. nem tudom mi lesz még belőle mert a válság nekem is bekavart
Ha jutottál vele valamire, légyszi írj már be ide! Kíváncsi vagyok, hogy meg tudtad-e oldani, és ha igen, mennyiért!
Sok szerencsét!