Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem de a fényezést rajt nem basszák össze?
Ne reménykedj..
Ugyanígy jártam én is, azért próbáld meg! Ha valamit sikerül alkotnod, akkor légyszi szólj már be ide ebbe a topikba! Amit írtam elérhetőség, egyik haveromnak csinált egy felnit, amiből darab kitőrt meg széthajlott, az került 10ezerbe....szóval egy egyszerű görgőzés nem hiszem, hogy sokba kerül!
Már kirúgtam a szállítókat. Amúgy akkor neked is jó kapcsolataid vannak.
értem de ezért a biztosító nem fizet?mint az autóknál?
Már írtam.....
A felnis volt a te hsz.-ed? Arra válaszolt CsabikaCBR a lap alján.
Amúgy tegnap nem jött az eső ide. Szóval faszok a szállítóid. A medvét meg futárral küldtem hozzád. Csak hogy tudd, nekem az NCIS-nél vannak ismerőseim.
valaki segítene nekem ?help
Most már hiába tagadod. Ja és a bocsról lehagytad a medvét.
Amúgy Pákó nem itt lakik, és nem ismerem, és nem is ez a nevem. boccs...
Hát Godon laksz ismered Pákót így nem volt nehéz kitalálni. És igen az FBI-nál is vannak kapcsolataim.
De nem lesz gond,hogy az egy kicsit negatív képet mutat majd az RS-ről?
Honnan tudod a nevem? Te vmi FBI-os gyerek vagy? :D Amúgy tegnap nagyon eltűntél, és megint kettőkor keltél fel. Amúgy ma megyek rutinozni, remélem nem fogok bólyázni :
Clam a verset küld már el a mailemre
Újra itt van Fekete Gergo
Jaa értem. Hát kímélni én se szoktam, de azért bántani se nagyon, úgy evett az enyém annyit! Csinálj neki valamit, lassan kevesebbet esznek a 2T-k!
ha te azt látnád
hát kapja rendesen az ívet, pályán is meg közúton is, meg a karbi is szarul van most belőve :D
Te, ez az üldözési mánia :D Igaázból csak teszteltelek, hogy mikor válaszolsz rá XD
Te jóóóóóóó isten, mit csinálsz szegény motorral?
már teljesen behülyültél:D
nem röhögni, enyém most eszik 5öt :D
Kösz, olaszt nem akarok megint. Most nem írnám le, mert átjön Bence és leolt hogy nem így van. Jó nekem a Yamaha
Nyélgázon szoktad nyomatni szegény párának?