Ha annyi pénzem lett volna akkor már vettem volna olcsobban egy 25-ös mito-t 50-esnek szintén. 400e már kapsz gyönyörűt a maradék lóvét eltankolod + szervíz.
hali a segítségeteket szeretném kérni most jöttem hazafelé és 1 kanyar után a hátsó kerék jobb felével fogtam 1kányút!eléggé nagyot és a felni jobb felén 4cm hosszan kb 3-4 mmes púp lett rajt!:( még szerencse hogy az elejét elrántottam!most mit tegyek?
Az szép. Nekem az aprilián úgy szakadt el a lánc, hogy rendesen kentem, takarítottam. Hallotam, hogy egy kicsit már "zörög", de csak alacsony fordulatnál hallotam. Na mit sem sejtve elmentem motorozni, úgy kb 100 km. Levezetésképp a városon kívül mentem, az otthonomtól 4 km-re. Erre egy előzés után hopp elszakadt a lánc. Keserves háromnegyed óra volt, amíg hazatoltam, napsütésben, 24 fokban, bőrruhában, és sztem káromkodási csúcsot is állítottam :D
Ha lett volna annyi pénzem akkor lehet, hogy most én is R125el szaladgálnék
De mivel így jött ki a lépés CBR lett és nem bántam meg. Hűséges motor. Az első lánckerekem már olyan kopott volt, hogy ha váltásnál gyorsan engedtem ki a kuplungot már átugrott rajta és cirka 450kmet elment így nekem és a lánc nem szakadt el
Melyiket mondjam az Apriliát, amivel már két hete nem motoroztam, vagy a Yamahát, amit még el se hoztam ? Amúgy nekem az RS50 bekajált 4 litert minimum.
Kb. 3-ra jön ki nekem is!
Esett valahol az eső?
06 1 280 25 21
Felnijavító cég, mindent meg tudnak csinálni!
De mivel így jött ki a lépés CBR lett és nem bántam meg. Hűséges motor. Az első lánckerekem már olyan kopott volt, hogy ha váltásnál gyorsan engedtem ki a kuplungot már átugrott rajta és cirka 450kmet elment így nekem és a lánc nem szakadt el