Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah amugy nekem a kezem fagyott le miután levettem a motors kesztyűt megnéztem azt a két kiállitott R1-est is, nem néz ki rosszul, bár nem az én stílusom szóval nem voltam tőle elájulva mint a körülőtte álló tucat emberke akik 60 féle szogből, pózból fényképeszték azt a két szerencsétlen motort, meg beinditottak és cibálták a gázkarját szerintem undorító hangja van borzalmas nem az a tipikus 4 hengeres rohadt nagy fordulatszámú visitó fúrógéphang, de nem is 2 mély, öblös, szép 2 hengeres hang , hanem a kettő közötti átmenet ... mint egy rekedt sportmotor vagy mintha összenyomták volna a kipufogóját
húú hát arra még várni kell egyenlőre én box utcai segédként leszek kint az r6 kupán
simán rákötnék 2 indexet előre vagy lehet kapni ilyen indexet is a gyári helyére kell felrakni és E betűs, vizsgán nem szólhatnak érte.
Jah én is kimentem bár én kocsival... Mocskosul hideg volt kb fél óra alatt szétfagytam Azt ez endurost én is láttam, elég nyugodt volt a koma... Meg e két etz-s sem volt semmi
hát az biztos, amugy ice bearra kimentem motorral nézőnek egy picit odafele menet hegyközség irányából a ring előti utolsó s kanyar előti hosszú egynesre ahogy ráfordultam és erdőből hirtelen szántóföld övezte az utat pont jött egy széllökés és ugy orrba baszta a kawám...szabályosan odább dobta az elejét , centiken múlott hogy a motorozásom nem csapott át aratásba . amugy durva volt az a csávó a versenzők között feldobozolt 1200gs-el boxutca faláról nézegettem , utolsó pillanatokban kapták el a motort a mögötte menő sportmotorosok előzéskor, szóval van ráció abban amit mondasz, igy biztos nem szabadna marcsit felengedni a pályára
amugy jó ötlet én is kigurulok majd megnézni hogy veret a ringen marcsi az r6-al
Jaja Nemtom hogy felengednék-e, az azért veszélyes mikor ezres gépek tekernek valaki meg ott cikázik előttük egy 4t 125össel
simán felengedik, ice bearon is 100ccm fölött bármivel lehetett menni
a helyes íveket mi zol? ez jó
Jah hát mondjuk a vízes fű nem éppen az ideális helyszín motorozáshoz... Mindegy az ember mikor fiatal tud böszme lenni... Én is motoroztam még régen a simsonnal jégen Estem is vele...
hát ez ilyen de nekem van okom a félelemre, mert ez egy megtörtént eset még talán 12 voltam és az udvarba mentem az rs 50el és vizes volt a fű és puff de nem lett rajt egy karc sem szerencsére... így is mit hallgattam érte
Dee van egy bátyám... De vele pont fordított a helyzet. Mindig rá akart beszélni hogy menjek az aktuális motorjával de én sose mentem mert úgy voltam mint most te hogy féltem hogy eltaknyalok velük...
háát ilyen műanyag takarót nem lehet rá kapni? vagy csinálni?
haha nagyon vicces biztos nincs tesód
de engem meg zavarna a kis lukacska z index helye!

Nincs másik? vagy hol nézted a tükröt?! Légyszíves adj linket! Ha találok valami faszásat meg is csinálom! xD
háát elég fura vele, de ha az indexeket leszedjük sztem egész jó
háát igen az rsel is csak azután mehettem miután biztos lett,hogy lecseréli ilyen ez a testvéri szeretet
Annyira nem volt kedvem szórakozni a pontosság miatt de kb. így néz ki!

Az oldalsó index helyére mit raksz?:O vagy kettő indexet fogok akkor bekötni! :D
Nah ezek szerint a tesód nem is téged félt hanem a motorját
hát nem nagyon mert féltem, arról azért neccesen ér le a lábam de most készül rá a pályaidom úgyhogy utána nyugodtan mehetek vele
Nah r6 az már nem rossz Amúgy azt már vezetted?
oda nem is mennék majd ellopom az r6ot úgyis bátyó pesten van hétköznap
Jaa de a Pannónia ringre a 125ös cbr-el nem nagyon engednének fel... Kakucsra tökéletes oda nem is kell nagyobb
köszi de am kakucs tervbe van véve a kis cbrel is