jah amugy nekem a kezem fagyott le miután levettem a motors kesztyűt megnéztem azt a két kiállitott R1-est is, nem néz ki rosszul, bár nem az én stílusom szóval nem voltam tőle elájulva mint a körülőtte álló tucat emberke akik 60 féle szogből, pózból fényképeszték azt a két szerencsétlen motort, meg beinditottak és cibálták a gázkarját szerintem undorító hangja van borzalmas nem az a tipikus 4 hengeres rohadt nagy fordulatszámú visitó fúrógéphang, de nem is 2 mély, öblös, szép 2 hengeres hang , hanem a kettő közötti átmenet ... mint egy rekedt sportmotor vagy mintha összenyomták volna a kipufogóját
Jah én is kimentem bár én kocsival... Mocskosul hideg volt kb fél óra alatt szétfagytam Azt ez endurost én is láttam, elég nyugodt volt a koma... Meg e két etz-s sem volt semmi
hát az biztos, amugy ice bearra kimentem motorral nézőnek egy picit odafele menet hegyközség irányából a ring előti utolsó s kanyar előti hosszú egynesre ahogy ráfordultam és erdőből hirtelen szántóföld övezte az utat pont jött egy széllökés és ugy orrba baszta a kawám...szabályosan odább dobta az elejét , centiken múlott hogy a motorozásom nem csapott át aratásba . amugy durva volt az a csávó a versenzők között feldobozolt 1200gs-el boxutca faláról nézegettem , utolsó pillanatokban kapták el a motort a mögötte menő sportmotorosok előzéskor, szóval van ráció abban amit mondasz, igy biztos nem szabadna marcsit felengedni a pályára
Jah hát mondjuk a vízes fű nem éppen az ideális helyszín motorozáshoz... Mindegy az ember mikor fiatal tud böszme lenni... Én is motoroztam még régen a simsonnal jégen Estem is vele...
hát ez ilyen de nekem van okom a félelemre, mert ez egy megtörtént eset még talán 12 voltam és az udvarba mentem az rs 50el és vizes volt a fű és puff de nem lett rajt egy karc sem szerencsére... így is mit hallgattam érte
Dee van egy bátyám... De vele pont fordított a helyzet. Mindig rá akart beszélni hogy menjek az aktuális motorjával de én sose mentem mert úgy voltam mint most te hogy féltem hogy eltaknyalok velük...
Nincs másik? vagy hol nézted a tükröt?! Légyszíves adj linket! Ha találok valami faszásat meg is csinálom! xD
Az oldalsó index helyére mit raksz?:O vagy kettő indexet fogok akkor bekötni! :D