Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen elől is van rendszám?
Én nem egy ismi küldte aki tudja hogy ez az álmom
Ez tudom hol készült! Tiszakécskén a motoros találkozón! Én is ott voltam! És Te?
hát azért mikor foltozták és ki sem volt táblázva meg semmi a kanyar közepén az "kellemes" volt de amúgy tényleg jó
Lehet, mondjuk én cbr 125-re nem igazán emlékszem. De augusztusban, meg ősszel szinte minden hétvégén voltunk. Elég jó minőségű ott az aszfalt.
aham de am lehet hogy már láttalak is ott
villants te... nagyszájúúúú
mármint nem megbántásból írtam! nem azért lógok a fórumon, hogy veszekedjek!
fejezzük be itt szerintem! ice-man!
mivel kapcsolatban?
Én nem félek a hidegtől, fel kell öltözni és kész. Jópár telet lenyomtam már motorral minusz fokokban!
Az meg más tészta hogy be sem tud rendesen melegedni a motor, kevés kaját kap a hideg levegő miatt ,és megakadhat bármikor. Én ezt nem kockáztatom. Ha lenne egy használós gépem, nyomnám most is..
tél előtt, ha emlékszel, még egészen más véleményen voltál!
egyetértek kollega :( Én is motorozni akarok!
De sajna még hűvös időnk lesz pár hétig. A bátrabbak menjenek! Én is mennék, de 25fokra karburált 2t motorral nem ésszerű 0fokban motorozni :)
én ma voltam kint! itt a balcsi nyugati részénél hét ágra sütött a nap és 6-7 fok volt!
Egyik előrejelzés asztmondja hogy 8fok másik hogy 5fok harmadik 3fok éés hóesés jövőhét szombatra! Nemár én motorozni akarok!
Sziasztok!
Azt a cbr-t már néztem énis, akkor nagykőrös volt a cím, és rendszámos volt, és 230 ezer, legalábbis akkor. Nincs fejidom, oldalidom, hasidom, ahogy a kolléga mondta.
A 15 fokot még sajna várhatod :(((

link
Akkor villancs valamit...
már én is néztem. se hasidom se odlalidom. 1 kék polisport fejidom van rajta. Szerintem rendszámosként is volt ez már hirdetve 400ért meg 300ért is meg 280ért
ne haldokoljon a topik!
ki jön velem gurulni egyet ha végre 15 fok fölé megy a temperatúr?
Tiszta gáz. Egész télen nem motoroztam és amint hidegebb lett, eltettem a motort, de a térdeim ugyanúgy fájnak mintha végig motoroztam volna a telet
Szia Marcs!
Látom te is sokat jársz a velencei kilátóhoz.
Én személy szerint arra várok, hogy valaki feldobjon 1 témát!
Reklám: eladó a dobom, 12ért, hang a videóim között, adok mellé egy gyári összekötő csövet!
Beszéljünk arról, amit már beírtam! Nektek is mindig kiég gondolom az izzótok...Én most vettem bele utoljára normális izzót, legközelebb elvágom a vezetékeket, rakok mindre sarut, és rakok bele halogén izzót! Valaki próbálta már?
megint haldoklik a topic
nagyon helyes