Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem arra gondoltam, hogy arra gondolsz, hogy rossz lenne!
höhö . most irtam íméltöt valami jómunkásembernek 8ezerért ad 929es cbrnek vagy mi a fenének a a gyári dobját de annak szegecses kupakos a vége szóval TOTÁL ki lehet belezni!
egy szóval sem mondtam, hogy rossz lenne sőőőt...
*hangból
Persze, megvan a gyári is, sőt azt tettem vissza, elegem lett a sportos hangtól, beleszerettem a szép halk blokkhangba!
És végülis benne van az EU-s jel!
De jól csinálja!
Műszaki előtt vissza a gyári dob aztán nincs semmi gond! ;)
jó duma ez az Eu szabvány
Jaah! Szeret lángokat lőni, még a kis CBR-el is sikerült 15-20 centis lángokat verni, illetve benne van a gyári Honda jelzés, szóval elvileg "EU szabvány".....
Teljesen gyári cső, csak kiszedtem belőle az összes hangtompítót, van benne perforált cső, de csak 2centire a dob oldalától, és csak annyi gyapot van benne! Szerintem szép hangja van vele! Nézd meg a videót, bár az közel sincs a valódi hanghoz, irgalmatlan!
má kivan minden? szét lehet szedni? mekkora átmérő?
Ebből nem sok mindent szedsz ki! Videó az adatlapom alatt! Gyári van kicsit átalakítva! Fix 12ért adom!
R1 fórumba írj üzit a Pbandeenak hogy én küldtelek. nála van. asszem 45 az ára vhogy így mondta
de nekem nincs sok pénzem most ilyenre.
ár, kép van?
én nagy ccmes endurora vagy smre tudok arrow dobot
miféle dob? menyiért? nekem csak a külseje kell belsejét kibuherálom
hali látom ti se unatkoztok télen:D én sem haverral járunk off-roadozni pajero vs hilux
Na, ha bebizniszeled nekem, még kapsz te is az árából!
rs125 topicba ad el annak a barom G.XXXnek. mond neki hogy ien oan tuning dob ... egy rakat zsét ad érte
Visszatérve a topik címére, ha valakit érdekel, még mindig eladó a dobom!
Ha engem kérdezel, hagyd ahogy van és ne fesd le!
2.kép tiszta supermoto filing!
Lehet kikéne probálnod magad supermoto-ban!
kis virtuál tuning. Na milyen lenne csont fekete felnikkel?
Láttom akkor nem unatkoztál!

Én meg végeztem végre a kocsi jogsival, csak most egy darabig nincs jogsimkmíg meg nem jönn az új!
huuhh
jaja... a retek-egérrel csúszkáltunk egy picit