Szevasz, srác!
Melódia, melódia! Legkevesebb 14-órákat melóztam mostanság!
Arra gyúrok, hogy nyáron ne keljen! És ha van egy ilyen szabadnapom, próbálom hasznosan eltölteni.
Ma egész nap mocit javítgattam! Nálatok, mizus? Szalad a szekér?
Kérhetnék egy számlaszámot?
Vagy nem publikus? Felhívjalak? Mit csináljak?
Addig is, véleményezzétek! Még nincs kész, mindent csak szépen lassan! De már nincs sok!
Olajjal azért vigyázz!Mivel "hosszu" a csereperiodus(12.000KM),csak minöségit szabad beletenni!
Szüröböl,simán szüröboltba amit adnak hozzá!
Nekem mákom volt,mikor cseréltem,mert a Sallerbecknél a gyári olaj 4.000-ft körül volt/gallon(4.5) liter!Pont amennyi egy XX-be kell!
A szüröse volt drágább náluk,talán 200 forint volt az eltérés!Én ott mindent megvettem,oszt jonapot!
Hovd fel öket,hátha van még!
Yamaha World Soroksári út : Conti road attack pár:57000.- A hétvégén meglett! Ja és róna kft-s 4 első betét, kapaszkodjatok: 3000 Ft Biztos nincs olyan mint a gyári, dehát akkor is!
A hétvégére meg már lehet is pattanni a mocira!
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca + Fruzsina + Csilla + Tomi
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Timcsi-----SZÁLLÁS KELL
11. - 1 Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki (Ha időben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk)
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci---SZÁLLÁS KELL
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor 2Fő
28. Orsi + Rudi
29. BTündér
30. Baba1 -SZÁLLÁS KELL
31?
Gyertak FórumFarsangra!jELENTKEZÉS A HAYA TOPICBAN!
Melódia, melódia! Legkevesebb 14-órákat melóztam mostanság!
Arra gyúrok, hogy nyáron ne keljen! És ha van egy ilyen szabadnapom, próbálom hasznosan eltölteni.
Ma egész nap mocit javítgattam! Nálatok, mizus? Szalad a szekér?
Mostanában keveset jársz erre!
2. úúúúúútálom ha ott kapaszkodnak. nagyon tudják ott rángatni a mocit!
Vagy nem publikus? Felhívjalak? Mit csináljak?
Addig is, véleményezzétek! Még nincs kész, mindent csak szépen lassan! De már nincs sok!
Fontos!
Kérnék mindenkit a ki a raftingos turára jelentkezett,látogasson el a forumra!
Jot,olcsot,és gyorsat!
1)A jo és gyors,az nem olcso
2)Az olcso,és gyors,az nem jo
3)A jo,és olcso,az nem gyors!
szoval válassz!
Szüröböl,simán szüröboltba amit adnak hozzá!
Nekem mákom volt,mikor cseréltem,mert a Sallerbecknél a gyári olaj 4.000-ft körül volt/gallon(4.5) liter!Pont amennyi egy XX-be kell!
A szüröse volt drágább náluk,talán 200 forint volt az eltérés!Én ott mindent megvettem,oszt jonapot!
Hovd fel öket,hátha van még!
Melyik a legjobb fekbetet az xx-hez?Ki milyet hasznalt mar?En csak a gyarit!
Csak akkor a munkadij,a megfizethetetlen,és a reménytelen között lessz valahol!Ha ök adják a cuccost,akkor simán megfizethhetetlen!
De mért vinnéd ezek miatt a szervizbe?Ha egyik kewzemet a fenekembe dugom,a m,ásikkal vakarozzok,akkoris két ora alartt simán megvan!
Már használltam,és mostis az van benne!
Yamaha World Soroksári út : Conti road attack pár:57000.- A hétvégén meglett! Ja és róna kft-s 4 első betét, kapaszkodjatok: 3000 Ft Biztos nincs olyan mint a gyári, dehát akkor is!
A hétvégére meg már lehet is pattanni a mocira!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca + Fruzsina + Csilla + Tomi
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Timcsi-----SZÁLLÁS KELL
11. - 1 Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki (Ha időben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk)
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci---SZÁLLÁS KELL
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor 2Fő
28. Orsi + Rudi
29. BTündér
30. Baba1 -SZÁLLÁS KELL
31?
Még ugy vagy hatvan évig!