Nemvagyok milliomos!És uj Busát veszek K-8-ast!
Meg egyböl rálocsolom egy másik Busa árát,hogy tessen a vas!
Én ezt mindennek nevezném,csak nem szegénységnek!Jol mondom nagyapus?
Nem vagyok magamravevős Maister Az elhelyezésen sokat tanakodtunk... ezt találtuk a leggjobbnak. igazából az az alu lemez 3 irányba törik ott és a sablon az eltorzult volna.. ilyen lett
Jaj ne vedd már komolyan! Majd lehet engem is érdekel ha lesz mire!
Igy már értem miért nem került középre. de akkor is ha máshogy nem lehet meg kell hajlítani a szerszámot és ugy meghomokfúni! Kerül amibe kerül!
A kezemben vittem, az algyői úton le is veszik a kereket, de egyrészt én nem vagyok milliomos, másrészt a haveromnak fordítva tették be a távtartót, úgyhogy csak magamban bízok!
Igazad lehet milka mert nekem is cbr és banditosokbol tevödik ösze a baráti kör és szerintem ÉN sem hagynám ki öket! Szóvval akkor egy ösznépi motoros turát!
Tegnap előtt kerültem egyet és mit láttam?! Konkrétan a középső 3 centis futófelületről már hiányzik foltokban az anyag! Ennyit a "gyors" hazamenetelről. 90-nel a négysávoson, az autók meg csak kerülgettek. Komolyan mondom szívszorító érzés volt!
1234600560068 fekete pont bevésve!
Meg egyböl rálocsolom egy másik Busa árát,hogy tessen a vas!
Én ezt mindennek nevezném,csak nem szegénységnek!Jol mondom nagyapus?
Azon szivesen résztvennénk!Idöpontkéne,osztb taliheky,meg hogy mégis hova megyünk!
Igy már értem miért nem került középre. de akkor is ha máshogy nem lehet meg kell hajlítani a szerszámot és ugy meghomokfúni! Kerül amibe kerül!
szerintem nagyon passzol rá... és jó kialakítású.. ajánlani tudom
(a lánc pedig még takarítás előtti állapot )
Festet vagy homokfujt?
A láncra tényleg vigyázz jobban!
Bocs a más témát!
Fiveurban! A móra utcai gumishoz mocival mentél vagy a két leszerelt kereket vitted csak?
Sejtettem, hogy újabb korbácsütéseket még kapok
Jó lett! Én jobban középre tettem volna a szárnyat de mindent egybevete nagyon szép!
Hát igyekszünk!
Ja az embléma jó!
Mellékelt képről véleményetek?