Nos a többség döntött!
Leugrunk Riekába!Akit érdekel jelezze!
Horvátország (rieka)2-napos
Az idöpont Augusztus 8-adikai hétvége lenne!
Helyszin(Rieka) 2-napos lenne.Szombaton reggel indulás(ugy 7-ora körül),lecsattognánk pályán Riekába oda-vissza pályán!.Ott keresnénk valami kempinget(ahol megalszunk egy északára),oszt irány a tengerpart,meg az északa!Másnap(vasárnap) meg haza valamikor kora délután.
ébként ha ilyen cskély lessz a jelentkezök létszáma,simán nyitottá teszem a jövöhéten!Többen jelezték(nem XX-esek),hogy szivesen jönnének!Ráadásul a szivemhez közel álnak!
Nemnagyon tudunk később indulni,meret az ut maga 5-ora.
Vagy akkor annyival késpbb érunk oda.Indulhatunk 7-kor,de akkor dél kőrul leszunk ott.
ha gondoljátok átirom.
Sziasztok! Egy felmérést szeretnék végezni,ehhez kérném segitségetek!
Szóval. Tegyük fel, hogy van egy bontásra itélt 2007-es XX.
Amiből nekem is kellene alkatrész. . .és gondoltam nektek is kelhet ez-az. Szóval nem szeretném ha nem jönne vissza az ára! Ugyhogy ha valakinek kellhet vmi, akkor ne legyen rest! Irjon, vagy hivjon! Széles utat!
Akkor eggyre gondoltunk! Nemakarnák pestről indulni ....Reggel 3 -tól meg nagyon hosszú lenne a nap!Ha hazajöttek Milkáék , majd fölvetjük a problémát.
Ha esetleg mások is jönnének "vidékről" és ez a problémájuk, azok legyenek szivesek jelezzék , mert csak magam miatt nem akarok indulási időpontot változtattatni a FŐNÖKKEL
Hali pityusz! - és mindenki!
Te honnan indulnál a Rijekai túrára. Engem is érdekelne- vagyis csak egyedül az tart vissza, hogy reggel 05.00.-kor van indulás.(találkozás) Nekem (-ünk akik vidékről mennénk ) még fel is kell valahogy addigra"evezni". Valahogy nincs kedven hajnál 3-kor kelni, majd indulni.....!?
Még én is vacilálok (pénzügyek),hogy tudok-e menni,Rijekába.
Nagyon szeretnék!
A hátsó gumim is kopásjelző fölött van picivel...
Remélem hogy még ezt az utat bírná...
Mikor indultok haza?