Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lessz!

Helyszinj már megvan!És valszeg egésznapos lessz!Csak az idö!Azzal vagyok gondba!Sajna,vagy hál istennek,annyi felöl jött mostanság meghivás,hoghy alig maradt szabad hétvégém!De megoldjuk!Augusztusban valamikor!
persze-persze.
Milkáék is kellenek!
nanáhogy.....
Estét mindenkinek!
XX-es taliról van szó? Remélem lesz belőle valami. Csak ne a tavalyi helyszin legyen -hátha tudnék én is egy kicsit motorozni..! Bár a tavalyi helyszint sem" egyenes" úton közelítettem meg!
És persze Milkáék is kellenek - meg szeretném köszönni a hetekkel ezelőtt felajánlott"használt olajszűrőt és olajat"!
Jóóó estét Mindenkinek!
Köszönöm a hízelgő szavakat!

De már szervezés alatt van a dolog!Egyébként tavaly jelentkeztél+1fő,de nem hogy nem jöttél el(jó móka volt beöltözve várni a közel 40-fokba),de még csak nem is jelezted,se előtte,se utólag annyit hogy bocsi!
appáááááám.........
hayabusa nick-el xx talit szervezni?......... azonnal ráklikkeltem az adatlapodra.....(mostmár megnyugodtam!)
tehát....ötlet nem van,de részvételi szándék maximumon!
Sziasztok!
Szeretnék összehozni egy XX-es találkozót.Semmi felhajtás,csak érezzük jól magunkat,(mivel Magyarok vagyunk)-együnk is valamit,és szájtátva csodáljuk egymás gépét,élményeit.
Valamikor az augusztusi hónapban kéne,mert a Millkáék most nem lesznek,és ŐK azért kellenének a bulihoz.Meg addig lenne idő kitalálni a részleteket.Az esetleges javaslatokat szívesen venném.
Szépjoooooooooooonapot mindenkinek!
Igen akkor volt!

Azt láttuk mi!
szép napot!
mi van Banderas? nem birsz aludni?
De jól láttad....nem voltam ott....csak a fórumról csekkoltam az infót.
viszont akkor helytálló volt.(a srác biztos jobban örülne ha nem lenne igaz!)......
dehát sajnos aki közlekedik,(mindegymivel)annak tudomásul kell vennie,hogy balesetek fognak történni vele!
persze mindnyájan abban bízunk,hogy szerencsés kimenetelűek lesznek!
úgyhogy karcmentes balesetet mindenkinek!
az akkor volt amikor ösznépileg voltunk az Üvegtigrisnél meg lángosozni a dunakanyarban! Vagy Te ott nem voltál?

Pont akkor mentünk át a Szentlászlói úton, és akkor már ott volt kiterítve a vaddisznó!
persze lepattan majd........
én egyébként mindig attól parázok,hogy amikor pengetek nekemjön egy madár....mondjuk a vállamnak......na az lesz a rock'n roll....
nemrég volt itt a fórumon egy viking-nevű srác...ő egy vaddisznót rendezett le......ő mondjuk nem jött ki olcsóbol.....de nagy baja hálistennek nem lett....asszem a lába tört.....
meg persze a moci kuka lett......
de ha jól tudom őt megbüntették a gyesznó elütése miatt.....
háááááát.......
nem tom.
asszem az volt a hiba hogy csak 87.-el ment.
persze a biztositó nem fog csengetni,mert tuti kint volt a vadveszély tábla....még jól meg is büntethetik,mert elütötte.....a gixeren meg van kb 5 kiló kár......ugyhogy bakker.
lesem....
Joci!

Videok között nézd meg az Őzbalesetet- nagggggyon komoly!
a nem megállásodra meg csak annyit,hogy:
YYYYYYYEEEEEEEEEeeeeeeeeesssssssssssssssss
ssss!
hali.
én is inkorrekt dolognak tartom,de legálisan szednek pénzt....
bár a kamatok utólagos emelése is legális...kishazánkban...
Parkolási díjjat szednek, motorra is?

Akkor azért néztek olyan csúnyán amikor nem álltam meg nekik... .
SOS!

Keresek kézi rakalapemelő-t(békát).
Ha valaki tud értesitsen!
06-30-9446636
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóó
reggelt mindnyájatoknak!
Jó reggelt mindenkinek
Jó reggelt mindenkinek!
Joreggelt mindenkinek!