Hétvégén valaki valamerre? Vasárnapra gondoltam, indulás:megbeszélés alapján
KITALÁLTAM:Budapest,Cegléd,Kecskemét,Duna
földvár(ha már itt vagyunk Dodo barátunknak 1 mécses) régi 6 on Budapest.(kb280 km)
Vagy a másik:Budapest,Dunaföldvár,Simontornya,Enying,(na innen vagy haza ) vagy tovább B.füzfő,Sz.f.vár ,B.pest.(kb350km)
(balatonnál ehetünk 1-2-3 elöspirítost)"Busapó biztos enne"
Hello!
Az enyém most 2 éves 42 ezer km van benne és eredeti akksival,szerintem nem km függő télen nem veszed ki,az óra esetleg a riasztó is leszívhatja!
Nos a többség döntött!
Leugrunk Riekába!Akit érdekel jelezze!
Horvátország (rieka)2-napos
Az idöpont Augusztus 8-adikai hétvége lenne!
Helyszin(Rieka) 2-napos lenne.Szombaton reggel indulás(ugy 7-ora körül),lecsattognánk pályán Riekába oda-vissza pályán!.Ott keresnénk valami kempinget(ahol megalszunk egy északára),oszt irány a tengerpart,meg az északa!Másnap(vasárnap) meg haza valamikor kora délután.
ébként ha ilyen cskély lessz a jelentkezök létszáma,simán nyitottá teszem a jövöhéten!Többen jelezték(nem XX-esek),hogy szivesen jönnének!Ráadásul a szivemhez közel álnak!
Szia! Jelenthet! Azt hogy dinnye a gazdája! Mivel ritkán használta és nem töltötte az akksit! Vagy csak egyszerűen kifingott az akku,4-5 éves akksiknál könnyen előfordúl! Szerintem ha csak ezen múlik hogy megvedd ne problémázz rajta!
reggelt!
ha csak bejössz pestre...az 100.....
hova akartál menni?
a margitszigetre?
te répa.....
vagy tőletek 200?
mert ha debrecen felé....ammeg nekem 350.
azt már mondtam,hogy répa?
Hétvégén valaki valamerre? Vasárnapra gondoltam, indulás:megbeszélés alapján
KITALÁLTAM:Budapest,Cegléd,Kecskemét,Duna
földvár(ha már itt vagyunk Dodo barátunknak 1 mécses) régi 6 on Budapest.(kb280 km)
Vagy a másik:Budapest,Dunaföldvár,Simontornya,Enying,(na innen vagy haza ) vagy tovább B.füzfő,Sz.f.vár ,B.pest.(kb350km)
(balatonnál ehetünk 1-2-3 elöspirítost)"Busapó biztos enne"
1:pep
2:Fiveurban
3:?