Most már szinte ott tartok hogy kimegyek oszt leverem a gyereken az egészet. Május 20.-a óta kint van Romániába az ügy, ezalatt annyit kellett volna elintézniük hogy ez a f.szköszörű aláírja a határozatot. Kezd elegem lenni......
Ha nem igazán akarják a srácok a kétnapost,én akkor is lemegyek idén Riekába!Max.más idöpontba!Az meg jolehet nekedis!Motort meg keritessz addig magatok alá!
Két helyszint gondoltam az idei XX-es talira!
1)Horvátország (rieka)2-napos
2)Magyarország (mátra)1-napos
Az idöpont mindkét esetben Augusztus 8-adikai hétvége lenne!
Az 1-es helyszin(Rieka) 2-napos lenne.Szombaton reggel indulás(ugy 8-ora körül),lecsattognánk pályán Riekába.Ott keresnénk valami kempinget(ahol megalszunk egy északára),oszt irány a tengerpart,meg az északa!Másnap(vasárnap) meg haza valamikor kora délután.
2-es helyszin(Mátra),meg értelemszerüen egynapos,és megálnánnk valahol(addig még kitalálom) egy jot ebédelni,dumcsizni!
Tehát a szavazás!
1)Milka+Milkáné 2-napos Rieka
2)Maistear 1-napos Mátra
Két helyszint gondoltam az idei XX-es talira!
1)Horvátország (rieka)2-napos
2)Magyarország (mátra)1-napos
Az idöpont mindkét esetben Augusztus 8-adikai hétvége lenne!
Az 1-es helyszin(Rieka) 2-napos lenne.Szombaton reggel indulás(ugy 8-ora körül),lecsattognánk pályán Riekába.Ott keresnénk valami kempinget(ahol megalszunk egy északára),oszt irány a tengerpart,meg az északa!Másnap(vasárnap) meg haza valamikor kora délután.
2-es helyszin(Mátra),meg értelemszerüen egynapos,és megálnánnk valahol(addig még kitalálom) egy jot ebédelni,dumcsizni!
a kiadatási papirodat is ilyen sietve fogják aláirni.....