amig élt,volt hogy éjjel lementem hozzá és hajnalig beszélgettünk....
ő volt a velencei csónakkikötő őre.
ma a bódéja helyén egy presso van......
sajnos már 22 éve nincs kihez leugorjak csak úgy...
ezért leugrom az emlékeimhez.
Tegnap jártamba-keltembe Szolnok elött(442-esen Martfü-nél),találtam egy szép tavat.Gondoltam lemehetnénk oda egyszer egy hosszu hétvégére(péntek-szombat-vasárnap) bandázni!Semmi különös,csak simán vadkempingezni,sátorozni,stb.A kaját mindenki megoldja magának,vagy fözünk közösen!A lényeg,hogy szinte mindenkinek egyforma távolságra lenne,és eggyütt lennénk!
Kiváncsi vagyok mit szoltok!?
ez nem ilyen komplikált....csak még nem mondtam...
a nagyapám lakott ott......nosztalgiábol állok meg a ház előt....meg az öregpecásokat is névről ismerem....ők meg úgy engem,hogy a Matyi unokája,,,,,
szóval ezért.
Egyébként,ha cserélsz,nekedis ajánlom aMotion-t!
Ma megvallattam!Nem okozott csalodást!És ha igaz,amit a futásteljesitményröl regélnek(2-3 ezerrel többet megy el,mint az attac),akkor nagyon,nagyon,nagyon meg leszek elégedve vele!Nekem az attac 12-14-ezret simán elfutott,pedig 95%-ban kétszemélyezek!
Érthető, köszi
Mint mondtam a saját hüleségem miatt keveredtem meg - ahogy a gumimérettel is. Kicsit jobban oda kellene koncentrálnom dolgokra, de szét vagyok esve, mint a makettrepülő gyerekbuli után.
Oroszlán: Csináljunk bulit!
Béka: Igeeen! Lesz buliiii!
Krokodil: Hozok kaját!
Béka: Yesss! Lesz buliii, lesz kajaaa!
Oroszlán: Hozok piát!
Béka: Micsoda party! Lesz kaja, pia!
Krokodil: Hozok nőket!
Béka: Yess! Lesz buli, kaja, pia, és nők!
Oroszlán: Ezt a kis zöld bunkót meg itt hagyjuk!
Béka: És nem jön a krokodil! Yesssssss!
Nagyon ottvan!Nagysebességü kanyarban valo döntésnél,erös fékezéskor,felálllási hajlam nulla!Maradt az iven,ahogy kell!Tapadni csak annyira tapad,hogy letettük a lábtartot közuton!Futásteljesitmény teszt,még hátra van!
De egyenlöre,ezért az árért,nekem böven megfelel!
ő volt a velencei csónakkikötő őre.
ma a bódéja helyén egy presso van......
sajnos már 22 éve nincs kihez leugorjak csak úgy...
ezért leugrom az emlékeimhez.
Tegnap jártamba-keltembe Szolnok elött(442-esen Martfü-nél),találtam egy szép tavat.Gondoltam lemehetnénk oda egyszer egy hosszu hétvégére(péntek-szombat-vasárnap) bandázni!Semmi különös,csak simán vadkempingezni,sátorozni,stb.A kaját mindenki megoldja magának,vagy fözünk közösen!A lényeg,hogy szinte mindenkinek egyforma távolságra lenne,és eggyütt lennénk!
Kiváncsi vagyok mit szoltok!?
a nagyapám lakott ott......nosztalgiábol állok meg a ház előt....meg az öregpecásokat is névről ismerem....ők meg úgy engem,hogy a Matyi unokája,,,,,
szóval ezért.
Lassan többet vagytok ott,mint Pesten!
Egyébként,ha cserélsz,nekedis ajánlom aMotion-t!
Ma megvallattam!Nem okozott csalodást!És ha igaz,amit a futásteljesitményröl regélnek(2-3 ezerrel többet megy el,mint az attac),akkor nagyon,nagyon,nagyon meg leszek elégedve vele!Nekem az attac 12-14-ezret simán elfutott,pedig 95%-ban kétszemélyezek!
Mint mondtam a saját hüleségem miatt keveredtem meg - ahogy a gumimérettel is. Kicsit jobban oda kellene koncentrálnom dolgokra, de szét vagyok esve, mint a makettrepülő gyerekbuli után.
anya napozott,és ahogy elnézem lesz este felállási hajlam....
mert annyian várnak üresedésre! Ugye Spog Mester!
eddig attac-ot használtam(5-6 évig)!De most az ajánlásnak,no meg az árnak köszönhetöen,Motion-t vettem!
Érthetö?
Béka: Igeeen! Lesz buliiii!
Krokodil: Hozok kaját!
Béka: Yesss! Lesz buliii, lesz kajaaa!
Oroszlán: Hozok piát!
Béka: Micsoda party! Lesz kaja, pia!
Krokodil: Hozok nőket!
Béka: Yess! Lesz buli, kaja, pia, és nők!
Oroszlán: Ezt a kis zöld bunkót meg itt hagyjuk!
Béka: És nem jön a krokodil! Yesssssss!
Nagyon ottvan!Nagysebességü kanyarban valo döntésnél,erös fékezéskor,felálllási hajlam nulla!Maradt az iven,ahogy kell!Tapadni csak annyira tapad,hogy letettük a lábtartot közuton!Futásteljesitmény teszt,még hátra van!
De egyenlöre,ezért az árért,nekem böven megfelel!