Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennél is sokkkkkkkal jobbat
akkor már gép előtt voltam és indultam dolgozni 5.20kor keltem
hello,
meg tudtad csinálni a sztendert? ugye a tiéd görbült el?
vettem egy rakás bontott alkatrészt és van benne középsztender ha kellene szólj.
ti hogy tudtok 6.23kor felkelni?
Ennél is?
Jobb reggelt
Lehet!

Nemtudom!
Milka
a legjobb ajánlatod 51e. volt. aszem szereléssel. még tőlem kérdezted kb 2 honapja. :)
szia,
a listaára a contimotionnak alacsonyabb mint a roadattacknak.
a 45945-os roadattack ár azért érdekes, mert az
lista-40%kedvezmény körül van. ja 20%áfával. annyiért kifejezetten jó. Az már nagyon akciós.
a contimotion párban most a 25%os áfa miatt szereléssel 46000 nálunk. a pár: 120/70és 180/55
46-pénzért?!

Gyanusan olcso!Nekem jopár helyen van nem kis kedvezményem,és rendesen utánna jártam a guminak,de a legjobb ajánlatom 59-pénz volt az Attac-ra!nézd meg jol,nem-e öreg a guma!
Hello!
Nézegettem én is egy webáruházban a Conti Road Attack-ot, ami párban akciós 45976 Ft ért, de a Motion (párban) is csak 49273 Ft.
3300 Ft-os különbség miatt nem annyira tudok dönteni. Szerinted?
oksa
szia.
nem keseritelek.
de remélhetőleg jövő tavaszig biztos nem kell cserélned.
az arakat majd akkor megbeszeljuk
Ez csak akkor müxik,ha van a polcon készen!Általában nincs!Igy ott kell hagyni a te vasaidat,és pár nap mulva érte menni!
És ezt csak most mondod!?

Elöbbis szolhattál volna!Na akkor keserits!Mennyi lett volna nálad a motion garnitura XX-re?
Ha jo árat mondassz,innentöl hozzád járok!
Köszi
mikor lehet odamenni? van nyitvatartás?
sziasztok

Spog, hol van az az ott pontosan? aktuális lenne 1 pár hátulra ...
Móning
sziasztok,
én conti kereskedő vagyok. és szerénytelenség nélkül állíthatom eléggé látom mi folyik gumipiacon, meg a versenyzők állításai és az ujságok gumitesztjei körül.
az ujságok arról írnak jót, akitől kapnak valamit cserébe. de hát lássuk be ki ne tenné ezt ingyen gumiért?
a versenyzők pedig jó magyar focista szokás szerint szidják a pályát a gumit a bírót a benzint stb.
ismerek olyan versenyzőt aki szerint mindegyik szar. ..?
Milka: a contimotion jó lesz. kva sokat eladtam belőle idén.
még senki nem szidta. sőt van olyan aki megjárta görögországot oda-vissza 1200 bandittal.
ha választani kellene a roadattack és a motion között én a motion tetem volna fel.
na befejezem mert még a végén hajnalig itt maradok és nem győzitek olvasni
Jelentem végeztem mára a melóval! De tele a .........
Gábor: Köszi a vidit, nem is tudtam, hogy így értesz hozzá.......nagyon szépen kivágtál engem! Milkabá, ha van még hely, Én is odaugranék bandázni kicsit!
ok akkor otthagyom, ha Milka megngedi hogy otthagyjam :)
Megis lepödtem!