Milka!
a varró elvállalta!szombaton ugyis megyek a fékbetétért amit Szabat visz,és akkor elhozom a nacit...hétfőn leadom,szerdára kész!1000-forint körül lesz!-ha igy jó nektek.
Gondoltam lemehetnénk oda egyszer egy hosszu hétvégére(péntek-szombat-vasárnap) bandázni!Semmi különös,csak simán vadkempingezni,sátorozni,stb.A kaját mindenki megoldja magának,vagy fözünk közösen!A lényeg,hogy szinte mindenkinek egyforma távolságra lenne,és eggyütt lennénk!
Kiváncsi vagyok mit szoltok!?
Esetleg valami jo helyszin a Tisza,vagy a Duna partján?!A lényeg,hogy nagyobb placc legyen,ha megsokasodunk akkor is elférjünk,sátrastul,autostul,mindenestül!
még nem sok kilómétert mentem vele,de jónak tűnik.....illetve fog tűnni,ha megnézetem,mert valamiért elereszt 1 bárt reggelre.
hétfőn megnézetem egy gumissal.
de a tapadással nem volt gondom eddig.
kicsit lassan melegszik....ennyi.
Elöre is köszönöm!
gratula a vizsgádhoz!
Ciao ragazzi!
a varró elvállalta!szombaton ugyis megyek a fékbetétért amit Szabat visz,és akkor elhozom a nacit...hétfőn leadom,szerdára kész!1000-forint körül lesz!-ha igy jó nektek.
Ja ha valaki akar egy szinte új gépet......
találtam:)
az ár sok, de uj
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmo
torok/105048/HONDA_CBR1100XX.html
Szép napot mindnyájatoknak!
1, Milkáék
2, Pityusz
3, Maistearék
4, Herciék
5, Jocikirály & Szöszi
1, Milkáék
2, Pityusz
3, Maistearék
4, Herciék
Gondoltam lemehetnénk oda egyszer egy hosszu hétvégére(péntek-szombat-vasárnap) bandázni!Semmi különös,csak simán vadkempingezni,sátorozni,stb.A kaját mindenki megoldja magának,vagy fözünk közösen!A lényeg,hogy szinte mindenkinek egyforma távolságra lenne,és eggyütt lennénk!
Kiváncsi vagyok mit szoltok!?
Esetleg valami jo helyszin a Tisza,vagy a Duna partján?!A lényeg,hogy nagyobb placc legyen,ha megsokasodunk akkor is elférjünk,sátrastul,autostul,mindenestül!
1,Milka
2,Pityusz
Max.helyszinváltozás!a lényeg,hogy van-é érdeklödés!
Szép a hely,támogatom az ötletet,csak az a baj hogy az ott egy halastó és magánterület...
hétfőn megnézetem egy gumissal.
de a tapadással nem volt gondom eddig.
kicsit lassan melegszik....ennyi.