Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyerekek! Buli szombat este Lionéknál!
Kaja, pia, csajok!
Gyertek minél többen!
Mottó: több ember- jobb hangulat
nem buli lessz,csak sima megbeszélés!

buli Lionnál lessz!
nagyon nehéz eldönteni, melyiket vegye az ember.
ha valamelyik felé nincs meg a bizalom, azon úgy is azt érzi az ember hogy jobban csúszik mint kellene. az árat pedig ha százalékban nézzük nagy a különbség, mert a mic.akár 40%al is több lehet, vagy a pirelli is. de forintban ez "csak" 20-30 ezer eltérés.
egy oldalidom lefestése is van ennyibe. Milkának igaza van, ő el tudja dönteni, hogy nem pályára használja, hanem két személlyel túrázgat. Fontos a futásteljesítmény és a jó tapadás akár vizes vagy hideg burkolaton is.
Spog barátunk vagy Gábor akik a ringen kergetik a gépet, talán fontosabb az extrém tapadás az oldalfalon, valamint ne legyen hajlamos túlmelegedésre.
Így soha nem fogja ugyanarra a gumira Milka is és GáborXX is azt mondani, hogy neki az a legjobb.
Így a 46ezres contimotin pár nagyon jó ár, de szvsz nem veszélyes ár 58-ért a roadattack sem. Ez esetben valamivel könnyebb dönteni, mert a motion is jó az XXes túrázónak.
Teljesen igazad van, én nem jó méretet néztem
Nem akarok bele vaúúú,de nekem 58 jön az oldalon is....120/180!
http://www.r17.hu/index.php?pa...

Mika!
Nem akartam a cégnek ingyen reklámot csinálni, de úgy tűnik kénytelen vagyok.
mért ne tartanám meg?
a dömping meg idegesit engem is nem kicsit....de közértesdömping is van....az meg ráadásul meg már volt is.
ugyhogy a soförködést erőltetem.
Haliho!

Liont elrabolom egy orara, mig bevisz melozni
Puszi: kisvirag
E honap elején szünt meg a volt cég, és azóta "vadászok " az állásokra, nemtúlsok sikerrel. Magyarországon MA sajna SOFŐRdőmping van!
Dudállni nemszoktam, nehogy megijedjenek, de füttyögni, meg félig kiesve a kamionból integetni aaaaaazt mááár igeeen
De érzésem szerint lesznek ettől nehezebb feladatok is, (pl jogositvány MEGTARTÁSA)
de te már megint nem dolgozol.......
mikor kezdesz?
de egy csomó dolgot még nem tudok....
te! az út szélén sétálgató lányoknak tényleg dudálni kell?
krszből meg műszakiból,meg még van valami amiből.....olyan jogszabályos....
aztán megyek gyorsan müv-vagy mi a f@sz vizsgára,utána meg mamanyima-mamanyima-tűűűűű-tűűűűűűűű.......
Kressz, v Rutin, esetleg forgalom?
tebutaaaaaaaaaaaaaaa
az álarcos hős az a Zorró......
könnyű megkülömböztetni minket....nekem motorom van!
holnap vizsgázom......
Ácsi, ácsi! Álarcos hősöknek aludniuk sem szabad!
Mizu jogsival hol tartassz?
te állomszuszék.....
Szeeeeeeegény
szép napot mindenkinek!
engem meg felkeltettek 10.-előtt...
Én meg, felkeltem mielött lefeküdtem volna
UI jooo reggelt
én meg 3kor szoktam!
Én meg 4:30-kor!