nagyon nehéz eldönteni, melyiket vegye az ember.
ha valamelyik felé nincs meg a bizalom, azon úgy is azt érzi az ember hogy jobban csúszik mint kellene. az árat pedig ha százalékban nézzük nagy a különbség, mert a mic.akár 40%al is több lehet, vagy a pirelli is. de forintban ez "csak" 20-30 ezer eltérés.
egy oldalidom lefestése is van ennyibe. Milkának igaza van, ő el tudja dönteni, hogy nem pályára használja, hanem két személlyel túrázgat. Fontos a futásteljesítmény és a jó tapadás akár vizes vagy hideg burkolaton is.
Spog barátunk vagy Gábor akik a ringen kergetik a gépet, talán fontosabb az extrém tapadás az oldalfalon, valamint ne legyen hajlamos túlmelegedésre.
Így soha nem fogja ugyanarra a gumira Milka is és GáborXX is azt mondani, hogy neki az a legjobb.
Így a 46ezres contimotin pár nagyon jó ár, de szvsz nem veszélyes ár 58-ért a roadattack sem. Ez esetben valamivel könnyebb dönteni, mert a motion is jó az XXes túrázónak.
mért ne tartanám meg?
a dömping meg idegesit engem is nem kicsit....de közértesdömping is van....az meg ráadásul meg már volt is.
ugyhogy a soförködést erőltetem.
Dudállni nemszoktam, nehogy megijedjenek, de füttyögni, meg félig kiesve a kamionból integetni aaaaaazt mááár igeeen
De érzésem szerint lesznek ettől nehezebb feladatok is, (pl jogositvány MEGTARTÁSA)
krszből meg műszakiból,meg még van valami amiből.....olyan jogszabályos....
aztán megyek gyorsan müv-vagy mi a f@sz vizsgára,utána meg mamanyima-mamanyima-tűűűűű-tűűűűűűűű.......
Kaja, pia, csajok!
Gyertek minél többen!
Mottó: több ember- jobb hangulat