Nagy mák az tuti, azon mosolyogtam, hogy mikor elkezdték lengetni a 2 zászlót, akkor kezdett el esni. Addig egy csepp sem! Gáborbá remélem hazaért épségben!
Köszönöm szépen a választ!
Hazaértem épségben! Köszönöm mindenkinek a részvételt! Én életem legjobb pályanapját zártam. Imádtam, hogy ilyen sokan voltak, volt harc! És 2:24-et sikerült mennem még így is! És itt emelném ki, annak a fiatalembernek a segítségét, aki ezt lehetővé tette! Köszönöm! Ő tudja! És a gumi még mindig tart! Bár egy kicsit túlmelegedett néha-néha!
elöször is sziasztok,
hát én az xx-et nem cserélném le. nem olyan szép.
végül is az új cbr 1000 rr-t is szokni kellett ( nekem nem sikerült ) de ezt még annyira sem fogom.
ja a gumi kérdésre nem válaszoltam. az enyém nem lett olyan rongyos mint a tied. kanyarból kifelé nem huztam annyira.
sztem jó lesz ez. bár 2.50 -es köridőnél nem jönnek elő a nüansznyi különbségek. de sokkal masszívabb a felépítése mint egy pilot powernek. szerelni legalábbis szarabb. de ekkora vasnál nem baj ha kanyarba nem csak a benne lévő levegő tart, hanem a radiál váz is. szóval sztem. jól döntöttünk :)
remélem ezt nem olvassák a volt michelines kollégák
nekem se tetszik....
gondolom az ára sem lesz gyenge....
lehet hogy az xx-után busát kell vennem?(hogy ezért mit kapok...)
de most tényleg.....ez nem az xx modernebb alternativája.......
Gáborbá majd csak jelentkezik...