Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Én a gyári fékbetéttel 13000km mentem. De ez tényleg sok mindentől függ városi, pályázol vele stb. Vezérműláncról meg annyit, hogy tudomásom szerint 2004 évjárattól változtattak a minőségen és még valamin azóta probléma mentes! Előző évjáratúaknál sajna előfordul. 2007-es az enyém és probléma mentes pedig 30000km van benne.
Nem emlékszem!

Sajna nekem a karácsony gondal,bajal telt!

Talán ezért nem emlékszem.
!Ciao!
Boldog névnapot Ági!
Asszem motorozósos időnk van!
. . . . .
. . . . .
Bőrökből? ?
Szeritem hondáék nem véletlen raktak rá szintetikusat!
Jó reggelt!
Zajos volt és ha jól emlékszem azt mondta a szerelő hogy kicserélte az ülést pontosan megirom holnap a fórumon de azt tudom hogy nagyon jó minőségű bőrőkből csinálják és tőbb fajtából lehet választani
Ok!
Ígértem, szülinapra,mivel jézuska nincs talán emlékszel!
Most engednek haza,úgyhogy kiszálltam!Jó éjt!

Ja hajrá Tündér!
Igértél?

Nos én viszont simán elfelejtettem!Ugyhogy elö vele!
Ja és tessék a munkábol lejebb adni!
Most a melóhelyről írok!Nem remekel a computerem!
Neked külön ígértem valamit nem felejtettem el!
Kérdezz rá,hátha...
Ha feltudod juttatni nagyon szivesen megcsináltatom a tiedet is.
Hátha kapunk valami extra kedvezményt!
Nekedis!

Nagyon elvagy tünve!Nem helyes!Szeretnéle többet látni!
Ez annyi mindentöl függ,hogy belese megyek!

Fékbetét minöség,mennyire kinzod,pály,tura,stb.Ja az esöis betesz neki,olankor sokkal jobban kopik!
Vez.lánc feszitő tipushiba!Kinek mikor jön elö!Vez.lánc feszitö cseréröl még nemhallottam!
Üdv. Mindenkinek!
B.Ú.É.K.!
Függ nyilván a márkátol+vezetési stilustól.
Én általában did x-ringet használok. Ez kb10-13e kilcsit bir nekem. A fékbetétek+ olyan 8-10 ezret. Hozzáteszem én városban megyek tulnyomó részt.
Nekem is 8 körül mondták...
Erzsébeten van 1 öreg cipész. Ő csinálta régen a yamahán is.
A mult héten voltam nála mert nekem is az xx-en kellene áthuzni. Azt mondta 8 rugó. Hallotam már olcsóbb verziókat de ő legalább szépen dolgozik tudom!
Köszi!

Esetleg vmi XX-es extra kedvezmény?
Pityusz a Feleségem auto kárpitozással foglalkozik pl bőrözéssel de motorokat is szokott csinálni kb 12 és 16 között van az ára
sziasztok ha megkérdezhetem az xx ekbe mennyit megy a fékbetét? mert én nem tudom az eggy ik xx embe 13000 van a másikba 3500 pl amelyikbe 13000 van abba már vez mú lánc feszitőt már kicseréltettem de már rendes láncot is kell ki mennyit megy eggy láncal?
EZÉRT használok csak gyárit...
nem azért mert sok pénzem van...

bízok a jó időben...

smilek nagyon supik..
Embörök!

Kárpitoztatta má vki az ülését?
Mibe kerülhet?
Semmi extra csak át kellene húzni... Nem engem!
Lucas-ból is van ám több féle...
Kedves Gábor!
Mielőtt felujittatni vittem a betéteket előtte alaposan informálódtam ezügybe! A vasakra ugyanolyan eljárással rakják a kopórészt mint
mondjuk a gyáriakra! Én már jópár fékbetétet elkoptattam XX-en is, és még 1 jópár motoron,de nem hiszem hogy a shox-os 4rugós+ az rmc-s 5rugós ,stb fékbetéteknél létezik hulladékabb fos! Máskülönben meg tudod amotorosokkal valahogy mindig elfogult vagyok, és ha nálam jóval tapasztaltabb,rutinosabb embereknek megfelel, akkor nekem is.