Sziasztok!
Én a gyári fékbetéttel 13000km mentem. De ez tényleg sok mindentől függ városi, pályázol vele stb. Vezérműláncról meg annyit, hogy tudomásom szerint 2004 évjárattól változtattak a minőségen és még valamin azóta probléma mentes! Előző évjáratúaknál sajna előfordul. 2007-es az enyém és probléma mentes pedig 30000km van benne.
Zajos volt és ha jól emlékszem azt mondta a szerelő hogy kicserélte az ülést pontosan megirom holnap a fórumon de azt tudom hogy nagyon jó minőségű bőrőkből csinálják és tőbb fajtából lehet választani
Fékbetét minöség,mennyire kinzod,pály,tura,stb.Ja az esöis betesz neki,olankor sokkal jobban kopik!
Vez.lánc feszitő tipushiba!Kinek mikor jön elö!Vez.lánc feszitö cseréröl még nemhallottam!
Függ nyilván a márkátol+vezetési stilustól.
Én általában did x-ringet használok. Ez kb10-13e kilcsit bir nekem. A fékbetétek+ olyan 8-10 ezret. Hozzáteszem én városban megyek tulnyomó részt.
Erzsébeten van 1 öreg cipész. Ő csinálta régen a yamahán is.
A mult héten voltam nála mert nekem is az xx-en kellene áthuzni. Azt mondta 8 rugó. Hallotam már olcsóbb verziókat de ő legalább szépen dolgozik tudom!
sziasztok ha megkérdezhetem az xx ekbe mennyit megy a fékbetét? mert én nem tudom az eggy ik xx embe 13000 van a másikba 3500 pl amelyikbe 13000 van abba már vez mú lánc feszitőt már kicseréltettem de már rendes láncot is kell ki mennyit megy eggy láncal?
Kedves Gábor!
Mielőtt felujittatni vittem a betéteket előtte alaposan informálódtam ezügybe! A vasakra ugyanolyan eljárással rakják a kopórészt mint
mondjuk a gyáriakra! Én már jópár fékbetétet elkoptattam XX-en is, és még 1 jópár motoron,de nem hiszem hogy a shox-os 4rugós+ az rmc-s 5rugós ,stb fékbetéteknél létezik hulladékabb fos! Máskülönben meg tudod amotorosokkal valahogy mindig elfogult vagyok, és ha nálam jóval tapasztaltabb,rutinosabb embereknek megfelel, akkor nekem is.
Én a gyári fékbetéttel 13000km mentem. De ez tényleg sok mindentől függ városi, pályázol vele stb. Vezérműláncról meg annyit, hogy tudomásom szerint 2004 évjárattól változtattak a minőségen és még valamin azóta probléma mentes! Előző évjáratúaknál sajna előfordul. 2007-es az enyém és probléma mentes pedig 30000km van benne.