Hát ha te öreg vagy akkor én vén! Én szoktam menni találkozókra mert valakinek el kell mesélni mi történt előző nap! Ugyanis én nem piázok! Martinpince tudomásom szerint üzemel még.
Ezenkiv?l azt is biztos forrÁsbÓl tudom,hogy herci szeretnÉ a jÓkivÁnsÁgokat telefonon fogadni mindnyÁjunktÓl....lehet?leg hajnali 3 És 4 kÖzÖtt.(merthogy akkor friss.....)
Jahh...Hát vannak olyan bulik ahová én se menek,,mert nagy abordel,,meg egész éjjel a motorokat ordíttassák,,na de énnekem nagyon sok a klubos haver,,aztánd ott nincsenek ien gondok,,vagyha vannak akkor rendet teszünk.És belépőm sincs rengeteg helyre,,mert nagyon sok klubbal jóba vagyok,,,...Ugyhogy csak menem kell,,ot meg se kaját se piát nemkell vennem mert a VIP-sátor főz eleget.. ..És ha meszzebre ,megyek közbe túrázok is,,meg jólérzem mgamat...Vagyis én szinte mindenhol jólérzem magam
Motorostali. Régebben rengeteget jártunk, nem volt olyan év tán 2001-ig ,hogy sirokon (és sok más helyen is) ne lettünk volna ott . Régebben másabb volt mint most! Mostmár csak a piáról, ki mennyire és mennyi ideig volt berugva -na meg a szervezők részéről a bevételről szól!
A cimbim tavalyelőtt rábeszélt menjünk el megint -próbáljuk meg újra. Hát vagy mi változtunk nagyot ,vagy a találkozókra járók nagyrésze, mert szinte olyan érzésünk volt mintha "kinéztek" volna onnét minket.
Inkább marad a szolid túrázás mint a tali! Mondhatnám azt is , hogy ÖREG VAGYOK ÉN MÁR EHHEZ.... !
Üdv mindenkinek!
Akkor biztos hogy nem veled beszéltem a Mátrában. No nem baj!
Pécsen én is ismerős vagyok! Vagy 10-évig jártunk csavarogni oda, de sajna bezárt a kemping ami nekünk nagyon bejött- közel volt hozzá a "Martin -pince" gyalog is, no meg szép helyen is volt ott a Misina tetőn. Nemtom mi lett vele azóta? Utoljára 2007 ben jártam arra de csak átutazóban . Abaligeten viltunk a haverral motorostalin.
Jah!Hát igen,,minden nemfér bele,,és az anyagiak se ""gondolom""..Nah én meg sok talira járok,,nagyon sok a haver,,régi ismik akiket már több mint 10-éve ismerek..Nekem ott a helyem,,és szeretek is bulizni,,..Inni is szeretek,,persze nem hányásig,,meg szeretem a jó zenét,,koncertokt,,és a jó csajokat
illetve a Citadellára néha!
Egyszerüen nemfér bele több,az idénybe!Annyit turázunk-gurulunk,hogy már nincstöbbre idö!
Megaztán a talikon álltalában ivás,meg hányás van!mi ezt kihagynánk!
De itt egy link:www.kep.tar.hu/milkamu(képtáram),itt láthatod mért nincs idönk!
jó időt jósolnak....
itt a legvénebb.
Nem akar vki egy FZR-t?
Mi a helyzet Veletek?Jók ezek az új smile-k
Boldogat!
Egy kérdés: lehet itt szerintetek a felhasználó nevet vátoztatni valahogy?
(siheder)
ezúton szeretnék neki boldog szülinapot kivánni.
ISTEN ÉLTESSEN HERCI.
A cimbim tavalyelőtt rábeszélt menjünk el megint -próbáljuk meg újra. Hát vagy mi változtunk nagyot ,vagy a találkozókra járók nagyrésze, mert szinte olyan érzésünk volt mintha "kinéztek" volna onnét minket.
Inkább marad a szolid túrázás mint a tali! Mondhatnám azt is , hogy ÖREG VAGYOK ÉN MÁR EHHEZ.... !
Akkor biztos hogy nem veled beszéltem a Mátrában. No nem baj!
Pécsen én is ismerős vagyok! Vagy 10-évig jártunk csavarogni oda, de sajna bezárt a kemping ami nekünk nagyon bejött- közel volt hozzá a "Martin -pince" gyalog is, no meg szép helyen is volt ott a Misina tetőn. Nemtom mi lett vele azóta? Utoljára 2007 ben jártam arra de csak átutazóban . Abaligeten viltunk a haverral motorostalin.
Maracuya visszajeloltelek iwiwen, a szamom fent van az adatlapomon is!
illetve a Citadellára néha!
Egyszerüen nemfér bele több,az idénybe!Annyit turázunk-gurulunk,hogy már nincstöbbre idö!
Megaztán a talikon álltalában ivás,meg hányás van!mi ezt kihagynánk!
De itt egy link:www.kep.tar.hu/milkamu(képtáram),itt láthatod mért nincs idönk!