Sziasztok! Segítségeteketszeretném kérni.Felraktunk magas kormányt az XX-emre és a kuplungnak a csőve nem ér oda a kormányig. A kormány nyaknál vajon hogy csatlakozik a gumicső a fém csőhöz, ezt kilehet cserélni a csatlakozásnál vagy a teljes kumplung csővet cserélnem kellene?!
engem sem engedett be....énis megpróbáltam beregelni a : "lenyomom a busásokat"-nicknévvel,de ugysem engedett be,mert állitólag minden xx-es használhatja ezt a nick-et és igy nem bizonyitott az alkalmazó személye.
Csokikám!
Nem arról van szó, hogy álló helyzetben nem szabad melegíteni, hanem hogy értelmetlen. A lassú gurulás közben előbb felmelegszik a motor, a váltó, a lánc a gumi.
Ha álló helyzetben melegítessz még az üzemanyagod is pocsékba megy!
Persze ha valaki nem bír magával amíg be nem melegíti a rendszert rendesen, az inkább álló helyzetben melegítsen.
Ezt én 1981-ben már így tanítottam, alapjárathoz közeli állapotban szoktam még nyáron is, kigurulni a városból!
Alapbol megkéne emelje az alapjáratot mig hideg!Már pontosan nememlékszem mennyire,de ugy 2.500-környékére!
Egyébként az uj"sláger",hogy nemtesz jot,ha terheletlenül melegitesz jármüvet(motor,auto,stb),hanem terhelve kell bemelegitteni!Ez nam azt jelenti,hogy csutka gáz,de azt mondják a max. fordulat egynegyedéig kell forgatni!Okát nekérdezd,de most ez a modi!Halkan jegyzem meg,én pöfögtetem állohelyzetbe!Majd párév mulva,megint ez lessz a jo!
Megfigyeltem, hogy az enyém ha -6 alá megy a hőmérséklet akkor reggel mikor inditok
állat modjára zörög, (mintha szét akarna esni) de ha fogom a gázt és 2500-on tartom ugy 20mp.-ig
akkor utána nem zörög! Pedig soha nem indulok hideg motorral!
Nem arról van szó, hogy álló helyzetben nem szabad melegíteni, hanem hogy értelmetlen. A lassú gurulás közben előbb felmelegszik a motor, a váltó, a lánc a gumi.
Ha álló helyzetben melegítessz még az üzemanyagod is pocsékba megy!
Persze ha valaki nem bír magával amíg be nem melegíti a rendszert rendesen, az inkább álló helyzetben melegítsen.
Ezt én 1981-ben már így tanítottam, alapjárathoz közeli állapotban szoktam még nyáron is, kigurulni a városból!
Egyébként az uj"sláger",hogy nemtesz jot,ha terheletlenül melegitesz jármüvet(motor,auto,stb),hanem terhelve kell bemelegitteni!Ez nam azt jelenti,hogy csutka gáz,de azt mondják a max. fordulat egynegyedéig kell forgatni!Okát nekérdezd,de most ez a modi!Halkan jegyzem meg,én pöfögtetem állohelyzetbe!Majd párév mulva,megint ez lessz a jo!
a szerencsés...
Persze az asszonyi kötelék is meglazul idővel mint a lánc... néha úgy érezzük csereérett.....
De ezt is tudja!
állat modjára zörög, (mintha szét akarna esni) de ha fogom a gázt és 2500-on tartom ugy 20mp.-ig
akkor utána nem zörög! Pedig soha nem indulok hideg motorral!
Úgy látom, lesz mit mesélni majd az unokáknak.
akarlak látni, és nem a kandalló mellett! .
Láttam már szétszedve XX-et,amibe 230.000-körül volt!
Nem hallottam rola,láttam!