Szeva mindenki..Most végeztem,,megint kicsi kukk... ..Látom megint van kis téma,, ..Hát nekem volt lucas fékbetétem még a régi gixeremben,,nemdobtam tőle hátast,sípoltak,,meg ... ..szóval lehet nekem nemjött csak be...Én most AP-t vettem,,igaz húzós,,de remélem jól fog harapni a tárcsákba.. ..Majd március áprilisban többet tudok mondani..
200 euro=56.000FT
Oszt még fényezniis kell=25.000Ft! Meg matricázás!Szoval sacc 100-ba lenne!Az sok!Akkor megcsinálltartom a régit!Az még mindig 25-30-bol kijön!engem inkább csak akkor érdekelne,ha nemkell fényeztetni8azaz nem sérült,és királykék).
De köszönöm a lehetöséget!
Jó reggelt mindenkinek Milka tudtam beszélni az emberrel a tank ügybe németországba van neki tankja csak ezüst és 200 eurót kér érte megoldottad már ? jövő héten megyek kölnbe eggy linkolnért akkor el is tudnám hozni nekem is kellenek alkatrészek mert a másik xx et talpra akarom állitani
No meg a többi forumozonak!
Akkor a ford is autó?
én nem bízom benne és kész...
Termocumót én az rmc-nél vettem még, nem tomm mennyié de jó!
Javitasz mocit is vagy csak kocsit?
Ha nem, mé' nem?
Hogy ne nézze meg mindenki feleslegesen,a reg.adó motorra.
Én termoruhát vettem,csak láttam a fékbetétet a katalógusukban.Nem tudom,hogy milyen,de nem ferodoroztatott.Valami utángyártott.
Milyen fékbetétet vettél Gábor?
200 euro=56.000FT
Oszt még fényezniis kell=25.000Ft! Meg matricázás!Szoval sacc 100-ba lenne!Az sok!Akkor megcsinálltartom a régit!Az még mindig 25-30-bol kijön!engem inkább csak akkor érdekelne,ha nemkell fényeztetni8azaz nem sérült,és királykék).
De köszönöm a lehetöséget!
ja egyébként náluk vettem a gsx-f emet. szerettem..
most meg mutattad neki....
Na?Ez legalább nem gyanus!
Én tegnap kiütöttem magam...
Innetől kezdve gyanús...