Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva mindenki..Most végeztem,,megint kicsi kukk... ..Látom megint van kis téma,, ..Hát nekem volt lucas fékbetétem még a régi gixeremben,,nemdobtam tőle hátast,sípoltak,,meg ... ..szóval lehet nekem nemjött csak be...Én most AP-t vettem,,igaz húzós,,de remélem jól fog harapni a tárcsákba.. ..Majd március áprilisban többet tudok mondani..
Jooooooooooestét nekedis!

No meg a többi forumozonak!
De hát . . . .
Akkor a ford is autó?
szép estét...
tisztelet.
csak fordot....

én nem bízom benne és kész...
Mi a baj a ferodoroztatottal?
Termocumót én az rmc-nél vettem még, nem tomm mennyié de jó!
Javitasz mocit is vagy csak kocsit?
köccike!
Autóban szereltünk lucast,abban normális volt.Nem panaszkodtak rá,nem nyikorog,stb.Occsó viszonylag.
Lucas betétek jók?
Ha nem, mé' nem?
Zorronak szeretettel: http://www.adozo.hu/?level=2&s...
Hogy ne nézze meg mindenki feleslegesen,a reg.adó motorra.
Kedves Atix!
Én termoruhát vettem,csak láttam a fékbetétet a katalógusukban.Nem tudom,hogy milyen,de nem ferodoroztatott.Valami utángyártott.
Helloka mindenki!
Milyen fékbetétet vettél Gábor?
Erre nincs véleményem! Te biztosan jobban értesz hozzá. Amúgy azokat a csíkozások bármikor leszedhetők. (nem festés)
Az sok4

200 euro=56.000FT
Oszt még fényezniis kell=25.000Ft! Meg matricázás!Szoval sacc 100-ba lenne!Az sok!Akkor megcsinálltartom a régit!Az még mindig 25-30-bol kijön!engem inkább csak akkor érdekelne,ha nemkell fényeztetni8azaz nem sérült,és királykék).
De köszönöm a lehetöséget!
Jó reggelt mindenkinek Milka tudtam beszélni az emberrel a tank ügybe németországba van neki tankja csak ezüst és 200 eurót kér érte megoldottad már ? jövő héten megyek kölnbe eggy linkolnért akkor el is tudnám hozni nekem is kellenek alkatrészek mert a másik xx et talpra akarom állitani
akkor áll az alku?
hát rendesen bemartam az biztos...
na az nem gyanus...
ja egyébként náluk vettem a gsx-f emet. szerettem..
jól tetted..
most meg mutattad neki....
Az én XX-em 3 milláért sérülten!

Na?Ez legalább nem gyanus!
Mitől szép!?
Én tegnap kiütöttem magam...
Szép reggel !
Az nekem is feltűnt hogy olcsón adják...
Innetől kezdve gyanús...