Nem álláskeresö!De egyébként a saját fiamnakse tudom mit tanácsoljak!Ami ma jonak látszik,az holnap már halott dolog!Én azt mondanám,tanulj lopni!Azt csinállják "oda fenntis",és milyen jol megvannak!A mi pénzünkön!
Lényeg: ha nincsenek nagyon komoly messzemenő kapcsolataid
minden téren! De te mégis jól akarsz keresni, akkor semmi legálisba ne gondolkodj! Különben+ prostitució, csempészet,csalás,pénzbeszedés,mind közkedvelt és jól fizető meló!
Remélem a saját érdekemben hogy erre soha nem fog sor kerülni!
Vagyis nem mostanság.
Szeptembertől megyek suliba!
motorkerékpárszerelőszeretőleszekhanagylesz
ek!
Szevasztok! Lennek egy kérdésem hozzátok mert itt már sokan tapasztaltak vagytok és élitek az életet elöttem áll a tövábbanulás leehtösége és megszeretném kérdezni hogy most minek van nagy jövöje ( szakma, mi keresett mit fizetnek meg jol) köszi szépen!
Mi van Fujitsu nem vót?
Ma sikerült beszereznem egy laptopot!Szerintem jooooooo áron!89.900Ft Acer 520-as.
estére már talán müködniis fog!vége a sorbanállásnak a gép elött!
Holnapra ki kell pihenjem magam!Legalább 5-percet fogok melozni!
Nem álláskeresö!De egyébként a saját fiamnakse tudom mit tanácsoljak!Ami ma jonak látszik,az holnap már halott dolog!Én azt mondanám,tanulj lopni!Azt csinállják "oda fenntis",és milyen jol megvannak!A mi pénzünkön!
mi mással!Még "boldog" nyolcvanas években!
minden téren! De te mégis jól akarsz keresni, akkor semmi legálisba ne gondolkodj! Különben+ prostitució, csempészet,csalás,pénzbeszedés,mind közkedvelt és jól fizető meló!
muszáj mennem mert a szöszi készlett a bélszinnel.......
Vagyis nem mostanság.
Szeptembertől megyek suliba!
motorkerékpárszerelőszeretőleszekhanagylesz
ek!