De! Kutyának tökéletes, meg vannak fanatikusok. Nekem nyers és durva volt, inkább gép, mint műszer. Aki a gépeket szereti nem fog csalódni, ha szereted a mechanikus zajokat, akkor neked való.
Már mindenhol ez a divat!
Nevetséges!
Aztán jön a hitegetés,és az átbaszás!
Bár a Szallerbekkel kapcsolatban,nekem csakis jó tapasztalatom,van legalábbis ha a anyagi részét nem nézzük!
Te Milka ezt figyeld...
Ma hívtam a Szallerbeck-et a lengővilla gumi ügyben..
2 nap és lesz ...De a legjobb ,hogy be akartak hívni egy kis előleget adni...
13200 ft-os alkatrészre! Alíg birtam kisírni,hogy ne már . Még jó ,hogy valamiért regisztrálva voltam náluk... azt mondta "MEGRECKIROZZA" Mondtam nincs kockázat,hívjon ha megjött... mégsem 130000 ezerről van szó...
Ferihez azért vittem, hogy az összes folyadékot cserélje le (35000km van benne) Így tiszta lappal kezdek! + kap egy garnitúra PR2-t, Z6 volt rajta, de nekem az nem kell.
Köszi szépen!
Hol, milyen évadnyitó? Nem hiszem amúgy.
Bodis karbon slip on dob van rajta, úgyhogy lesz hangja!
Nem lesz. A Honda értelmetlennek tartja már az effajta megmérettetést.
Csináltak egy típust ami a VFR 1200, de "csak" 178 ló. Sokan szeretnék XX utódjának tekinteni, de sosem lesz az. A VFR 1200 a 800-as nagyobb testvére és nem a CBR 1100 utódja!
Az XX egyszeri és megismételhetetlen!
Kawasaki!
ennyi! Ebben minden benne van!
Jól emlékeztem!
Tudtam én! Illetve bíztam benne,hogy Pan lesz!
épp az hogy útálom ha nem szépen duruzsol
akkor nem lesz
majd meghallgatok egyet
Beszéltük mi ezt már többször, ne mond, hogy meglepett!
Nem kellet már senkinek!
De ez igen kínos szerintem... hogy egy filléres dologra elöleget kéregetnének
Nevetséges!
Aztán jön a hitegetés,és az átbaszás!
Bár a Szallerbekkel kapcsolatban,nekem csakis jó tapasztalatom,van legalábbis ha a anyagi részét nem nézzük!
Ma hívtam a Szallerbeck-et a lengővilla gumi ügyben..
2 nap és lesz ...De a legjobb ,hogy be akartak hívni egy kis előleget adni...
13200 ft-os alkatrészre! Alíg birtam kisírni,hogy ne már . Még jó ,hogy valamiért regisztrálva voltam náluk... azt mondta "MEGRECKIROZZA" Mondtam nincs kockázat,hívjon ha megjött... mégsem 130000 ezerről van szó...
No meg egy kicsit se irigykedem! Áááááááááááááá
Köszi szépen!
Hol, milyen évadnyitó? Nem hiszem amúgy.
Bodis karbon slip on dob van rajta, úgyhogy lesz hangja!
Csináltak egy típust ami a VFR 1200, de "csak" 178 ló. Sokan szeretnék XX utódjának tekinteni, de sosem lesz az. A VFR 1200 a 800-as nagyobb testvére és nem a CBR 1100 utódja!
Az XX egyszeri és megismételhetetlen!
Már megijedtem hogy pénzt!