Nem tudom, nekem nincs. De a videók szerint a VFR1200 már 260-nál bukdácsol és nehezen, de felesik 270 köré. Az XX szerintem ezt megugorja nyögés nélkül...
Mondom horvatba vegig mentunk odavissza renitenssel es le akalappal a vfr12es elott..kb 30 loerovel kellene erositeni. Mondjuk 1400ra novelni a ccm es maris kesz a zx14vero gep
Azért remélem lesz még ilyen nyitott motor, mert 2 személlyel 3 dobozzal túrázni a mostani divatmotorok nem valók. Az az érzésem sokáig megmarad az X11
Igen... Mindkét motorral ment, csak hogy kizárja a tudáskülönbséget. Ettől függetlenül le a kalappal a Busa előtt, de létezik még az a motro, amiben van annyi kraft
Az a baj( vagy nem baj) hogy semmilyen mas motor nem adja azt a pluszt amit a hayabusa s gondolok most a gozmozdony toloerore, megjelenesre, hirnevre stbstb. Ezek mind egyutt annyi pluszt adnak amit semmelyik mas motor..
Ha megtehetnem egy zx14et es egy busat tartanek egyszerre sot ha a yamaha es a honda is gyartana komoly motort abbol is johetne 1-1
Egyebkent vehetnek regi zx14et de az a villanymotorhang Azonkivul roppant jo gep
A villany motor hangot meg nem értem... nem hallottál még kipufogó tuningról!?