Üdv a csapatban!
Gyönyörű a szine. Az enyém is ilyen.
Milka kimerítő választ adott a mociról, és ha kormányt magasítanál, akkor olvas vissza.
Egyébként, mikor én bejelentkeztem a fórumra akkor Milka rámszólt, hogy hiányos az adatlapom.
Készülj fel rá!
Nekem most van az XX-en Angyalka!
Illetve már a második garnitúra!
Áldom az eszem,hogy hagytam magam rábeszélni anno!
Hibátlanul teszi a dolgát!
igen az Angyal ST az Kínában készül (de nagyon magas a minőség ellenőrzés).A GT meg Németországban!
Hat en se vettem volna Metzelert,de ez ingyen van. Regen jo volt a Pneumant is. A Suzukimra Pirelli Angel ST vettem. A gumis latta meg,hogy kinai! De meg nem csusztam meg vele palyan.
Jól hangzik!
Sok boldogságos kilométert nektek!
Egyébként nekem Z6-tal sikerült pályán jól oldalára tenni a vasat!
Azóta kerülöm a Metzeller gumikat,bár igaz én is benne voltam a dologban.
Egy kollegamtol vettem. Nagyon jo szerelo es iszonyat igenyes minden jarmuvere. Igazi orult. Kisse elhizott(150kg) es mar nem tud a potrohatol motorozni. Szoros Metzeler Z6 van rajta. A lanc is ujszeru. Ja es holland. Itt nem tekerik az orat,mert borton jar erte.
Olajok lecserélése vásárlásnál nem kilométer függő!
Ha csak nem jó ismerőstől veszed a vasat!
Nekem mondhat bármit a volt gazdája.
48-nál egyébként sok más is esedékes,nézz utána!
Egyébként nem nagyon használhatták,ha csak ennyi van benne!
Kormánycsapágy,vezérműlánc feszítő,ha húzod neki szereti enni a hátsógumit,és a láncot is!
Amúgy eléggé rendbe van a vas,anno rendesen összerakták,megtervezték,bár igaz,mára már eljárt felette az idő!
Ja igen,váz nem szeresse az egykerekezést(eltörhet a nyaknál),ha csak nem finoman vissza tudod engedni!
Udvozlok mindenkit. Uj belepo vagyok. Nehany kerdesem lenne. Vettem egy CBR 1100 XX et. 2000-es evjarat. Van-e valami tipushibaja,amire jo odafigyelni? Rovidebb turazasra es neha palyazasra szeretnem hasznalni. Na persze nem mint egy orult,csak finoman. Nagyon szepen koszonok elore is minden segitseget. Mikky
Kis sebességü kanyarodásnál, ill. tréningen ne felejtkezz meg a dualfékről! Főleg műgyanta padlón.