Akkor leírom mégegyszer!
Van egy 2001-es XX,aminek szar az állórésze,és van ÚJ állórész,aminek azok a méretei amit leírtam!
Sajnos a rossz állórész perpillanat nem elérhető,ezért kellene tudni,hogy az új passzol-e bele! Tetszik érteni?
Így néznek ki a VFR800 / XX csutkák. Feljebb / hátrább kerülnek a markolatok, így egy hangyaf@sznyival kényelmesebb az üléspozíció. Elvileg minden tyúkbél elér, gázbowdeneket kicsit igazítani kell, mert a VFR csutkával alapból feszülnek teljesen kifordított kormánynál
Kipróbálom úgy, hogy máshova teszem... Csak még nem tudom hova, örültem hogy a tartónak találtam egy ilyen frankó felfogatási helyet, de gyanítom miután minden rezgést közvetlenül megkap, így ez nem a legjobb. 98%-ban tűéles és tökéletes hang és kép van, gyorsításoknál-bizonyos fordulatszámnál hullámzik, ezért gondolom, hogy adott rezonanciánál/rezgésszámnál lép fel ez a jelenség.
Nekem 2-es van,azt bárhová teszem,akárhogy rázkódik,bármilyen felbontásban,kiváló a kép,és hangminőség!
Nem lehet hogy a kártya,amivel használod nem elég gyors?
Miután tudom, hogy többen használnak itt GOPRO kamerát, segítséget kérnék tőletek. Kezdő kamerás vagyok, gopro hero3 black kamerám van. Az első használatkor a bukócsőre erősítettem fel az x11-re, de néha, nyilván a rezonancia miatt erősen hullámzó a kép (HD felbontás, 50 fps). Ez teljesen normális, vagy vmilyen beállítással csökkenthető, vagy van vmilyen tuti hely a kamerának, ahol kevésbé rezonál (nyilván a bukó a legjobb erre, de ez az utolsó lehetőség lenne)), vagy egyéb okosság, amire nem gondoltam...? Minden jó tanácsot örömmel vennék...
Nagyon szép!
Szerintem (NE legyen igazam!) a km miatt nehéz lesz eladnia...
Sajnos ez Magyar "betegség",hogy 10 emberből 9 csak azt nézi,de ezt már párszor kibeszéltük.
Van egy 2001-es XX,aminek szar az állórésze,és van ÚJ állórész,aminek azok a méretei amit leírtam!
Sajnos a rossz állórész perpillanat nem elérhető,ezért kellene tudni,hogy az új passzol-e bele! Tetszik érteni?