Látom volt szó a hátsó rugós tag állításról.. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem a gyakorlott túrázóktól, mivel én még felpakolva nem motoroztam a kék bálnámmal.
Most néztem csavargattam és kb. közép állásban van a kis csavar. Kérdésem csak két személlyel milyen állásban használjátok? Továbbá két személlyel és 3 db. GIVI monokey dobozzal mennyire állítjátok keményre? Válaszotokat előre is köszönöm!
Igen ezt értem!
De ugye a telót úgy illik hangolni,állítani,hogy először a rugó feszességen állítunk,és utána hozzá igazítjuk a csillapítást!
Legalábbis én így tanultam anno!
A tükröt a tükörházon belül tudod kézzel mozgatni, fel-le és jobbra-balra.
A rugózást a hátsó rugóstag alatt egy csavarhúzóval tudod állítani. Tedd középsztenderre és alul van egy csavar....
Most nem megyek már le lefotózni, ne haragudj.
Kedves motoros társak. Keresek egy XX tulajt aki volt olyan kedves és visszaküldte egy motoros társam telefonját amit sikeresen elhagyott a siklósi várban
Nagyatádról Tibor volt aki megtalálta MEgköszönnénk neki a segítségét
Látom volt szó a hátsó rugós tag állításról.. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem a gyakorlott túrázóktól, mivel én még felpakolva nem motoroztam a kék bálnámmal.
Most néztem csavargattam és kb. közép állásban van a kis csavar. Kérdésem csak két személlyel milyen állásban használjátok? Továbbá két személlyel és 3 db. GIVI monokey dobozzal mennyire állítjátok keményre? Válaszotokat előre is köszönöm!