Ha a visszapillantó tükröt szeretném állítani,kell valamilyen csavart lazítani?
És esgy másik,szeretném a rugózást puhává varázsolni,erre hol an lehetőség?
Köszönöm :)
sziasztok! olaj cserét csináltam a motoron,hogy kell ellenőrizni az olaj szintet a nivót becsavarva vagy csak vissza dugva? ja kicsit behoradt a szürő ahogy vissza csavartam és meg huztam a lánc kulcsal, az nem gond?
Magyar hangja: akinek kényelmes a SHOEI, annak az ARAI nem jó a fejére, ennyi. Egyéb márka nálam pl. nem jön szóba. Egyszer felpróbáltam egy C3-as Schuberth-et - olyan szinten szigetelt, mintha víz alá merültem volna, vagy 3M füldugó lett volna a fülembe Nálam a bevált konfig: egy jól szellőző bukó, ami emiatt lehet kicsit zajos is + Alpine füldugó
Állítólag az embernek v. ARAI v. SHOEI "feje" van Nekem az eddigi összes SHOEI bukóm (XR-1000 / Multitec / XR-1100) hibátlan volt ergonómiailag, ezért is maradnék márkahű
Így már értem!
Nem tudom hol készült,de hogy őszinte legyek nem is nagyon érdekel!amíg azt tudja amit leírtam,addig tőlem Újkaledóniába is gyárthatják!A Kínai gumikról meg annyit,nekem a nagy vason is az van a húzón,és semmi gond vele,pedig ritkán megyek a megengedett súllyal.
Nem tudom!
Köztudomás,hogy a gumik az életük utolsó szakaszában,mikor már csak olyan 30-40%-ak gyorsabban kezdenek el kopni.De szerintem is az a 15-ezer talán elérhető lesz!Ha valaki állandóan egy személlyel megy ilyen gumival,és vigyáz egy ici-picit akkor simán elérhető a 15-ezer,de akár a 18-20 ezer is!
Egy ...még föl nem szerelt gumiabroncsot 5 évig lehet ÚJ abroncsként "HIVATALOSAN" értékesíteni.Erre jogszabály nincs.....egyelőre. El lehet utána is adni.....van aki szól a vevőnek és van aki nem..
Az emberek 99 % már azzal kezdi nálunk, hogy "mikori gyártású" az abroncs....akár használt akár új-ról beszélünk...
Gumiabroncsnál 5 év,bocs!
A HTA tagcégek gyakorlata szerint 5 évnél idősebb új gumiabroncsokat nem szoktak értékesíteni, általában a legtöbb értékesítésre kerülő abroncsot az aktuális vagy az azt megelőző évben gyártották, ritkábban két évvel korábban. Az 5 évesnél fiatalabb gumiabroncsok teljes értékű termékként forgalmazhatóak, az 5 évnél idősebbeket szokták már olcsóbban árusítani a kereskedők.
Mármint a gumit kérdezem hol gyártották.Mert a haveromét azt kínában.A cégünk is gyárt kínában légrugót ugyan azzal a technológiával mint idehaza, de igazi fos az övék.Még jó,hogy nálunk minden szart el lehet adni.Ismerősöm vett a kocsijára vadonat új gumit amit DOT szám szerint is 9 éve futóztak.Volt ám döbbenet az arcán mikor tájékoztattam róla.Hivatalosan gumiterméket,bukósisakot a gyártástól számított 2 éven túl forgalmazni tilos.Nálunk is összevágjuk őket.
És esgy másik,szeretném a rugózást puhává varázsolni,erre hol an lehetőség?
Köszönöm :)