Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Milkaba!

Ha jol emlekszem en vagy 130-at fizettem erte!
A csovek jarnak hozza !
Még valami4

Azt nemirtad,hogy az összekötö csövetis adod hozzá?Vagy nem?
Engem érdekellne,de ez sok nekem!

Ennyiért Martintolis megveszem!Illetve 86.000Ft-ért!
Lefoglalltam 20-före az asztalt!

12.00-13.00-között várnak minket.
Remélem a jelentkezök közül senkinekse válltozott semmi!
Mert a jövöhéten leadom az asztalfoglalást!Ha jol számoltam 17-fö
Mivel a Szegedi áradás miatt,kérdéses a vendéglö nyitása,és elötte hétvégénis ottleszünk,ugy gondoltam mehetnénk Szarvasra!
Ha jonektek kérem jelezzétek,mert akkor elkezdek valami faintos éttermet keresni,és helyetfoglalni!

A Honda talira visszatérve.
Nézzük mekkora rá az érdeklödés!

Bár én rendszeresen szervezek turákat,de nem ezen a forumon,hanem a sajátomon.
Tehát:
Idöpont mondjuk legyen szzeptember 06.(szombat).
Pestieknek,és környéke legyen a talállkahely M5-ös kivezetöoldal (Szegedfelé)Tescokut 10.00-kor!Vagy nálam 9.30-kor!
Innen jol lemennénk Szarvasra (ugy tervezem 12-13 oraközött ottlehetünk) pályán,és ott egy étteremben jol megkajálnánk!Oszt maradhatunk dumcsizni a kerthelységben,vagy lemehetünk a partra.
Remélem elsö"randinak" jolessz!
Nem mertem keményebb távot,vagy erösebb utvonalat kitalállni,mert nemnagyon ismerjük egymást!Illetve az "én fiaimat"(akikkel amugyis eggyütt motorozom),ismerem!De gondoltam jobb lessz egy kis laza gurulás,és inkább dumcsizunk!

1)Milka+Milkáné
2)jocikirály&blondy
3)Maistear+Niki
4)xxsanyi
6)Herci & Andi
7)Fux-x
8)Fix-x
9)XXSasi
10)Szabat+Ági
11)kisvirag_+defi(ha meg nem keso)
12)Pityusz - Még nem 100%
Sziasztok!

Xx-re valo MARTIN carbon dobok eladok!Fenykep az adatlapomon!
90.penz,majusban csinaltattam.
Udv mindenkinek.
Pontosan!De a bonto idénis ugyanaz!Mostse kapok semmit!a fényezés meg megenst drága lessz!
tavaly!
Szia barátom4

Te tudod milyen kálváriám van a bontokkal!
sehol nincs semmi az XX-hez!Hiánycikk!De ha vanis valami,horror áron!
Ahogy elnézem ezt a vasat?Hát nemtudom!Csak a fényezés (ha korrektül akarod hogy csinállják) olyan 150ezer pénz!Sajnos vab benne tapasztalatom tavajrol!
Ha kitöltenéd az adatlapodat,és benne lenne elérhetöség,még azis lehet jelentkeznének rá!
Üdv. azÉrt van ijen Áron, mert ha valaki ezt megcsinÁlja ,dolgozik vele annak megÉrje Összerakni. gondolom ha te vennÉl sÉrÜlt motort figyelembe vennÉd hogy ne annyiba Álljon meg mintha egy hibÁtlant vennÉl meg, hanem azÉrt legyen Értelme tÖrÖtten megvenni ,tehÁt jÓval a piaci Ár alatt Álljon meg. ez a motor ha egyben van 2 milliÓs motor , ha valakinek javÍtÁssal egyÜtt kijÖn max 1.45- 1.5 mft-ba És ez nem jÓ , akkor erre nem tudok mit mondani mÉg! 2 napja Árulom a motort .
Szia!

Várnak arra, hogy majd jövöre a Honda hoz ki valamit az XX helyére.
Én maradok a biztosnál, a beváltnál aminek ismerjük azt a pár gyerekbetegségét...
Jövöre ha kihoznak 1 uj modelt az sem az XX helyére jön, hanem valami mégtúrásabb valami lesz és kitudja milyen gyerekbetegségekkel fognak szembenézni a friss tulajok.

Külömben sem kell eladni, ha vigyázol rá örökélet + 1 nap, és avilág végére is elvisz.
érdekel valakit egy x-11 950000ft-ért?
Szia! Én nem olyan rég csináltam egy ilyen törött xx-et sok bontott bontott alkatrésszel és mire összeállt 500-ba volt.
Sziasztok! miért van az szerintetek hogy nem lehet egyszerüen eladni az XX-eket. Nem kell senkinek semmilyen áron.
Értelek.
Azt viszont akkor sem értem hogy miért ilyen olcsó ha 300.000-ből rendbejön?
Mert akkor a 2007-es gép ér össze vissza 1.6ot és az nem kicsit van ár alatt....
nem tudom mi van a gÉppel, Össze-vissza adja a betŰket.
igen az Új Ára Üti, de a bontÓi Ára ami hibÁtlan lÁmpa És fejidom egybe a kettŐ 100 eft.
rÉszvÉtem az elhunyt csalÁdjÁnak, sajnÁlom a tÖrtÉnteket!
Szia!
Semmi baj, hogy itt hirdeted.
De ha 300 ezerből talpra állna akkor Te sem 1.250be adnád oda... csak a lámpa meg a fejidom bőven üti a 300.000-es max javitást. De nem baj, legyen szerencséd jól eladni.
Üdv. mindenkinek! tudom nem itt kellene meghirdetnem , de hÁtha valakinek kell kÖzÜletek. bocsi! eladÓ cbr 1100 xx, 2007-es ÉvjÁratÚ, sÉrÜlten, javÍtÁsa max! 300 eft. mo-i, tÖrzskÖnyves, gyÁri kulcsokkal, 6000 km-rel, 2008-as forg. helyezÉssel. (raktÁron maradt) irÁnyÁra 1.250 mft. tel: 0620/992-4528 mÉgegyszer bocs hogy itt hirdettem ! szÉles utat mindenkinek!
És akik a másik irányból támadnak? Majd pénteken megbeszéljük! Sajna
Talállka 10.00-kor M5tesco kut!Vagyí nálam 9.30-kor!
Onnan lefelé M5-ösön Kecskemétig,majd 44-esen Szarvasig!
A hely ahol eszünk meglepi!Föleg Fiveurbannak!
na,mostmeg velem nem állnak szóba.
de sebaj.legalább kialszom magam.
joéjt mindenkinek.
Tisztelet.
én szóba állok veled.....
csak sajnos én sem tudok semmi konkrétumot.
de már készitem a legjobb formám a talira.