Sziasztok ! 1100 XX --- X11
A közeljövőben szeretnénk egy klubéletet elindítani, közös motorozásokat szervezni, és még sok jó dolgot tervezni amit ehhez a két gyönyörű motor típussal összehozható !
Lehetőség lesz, tapasztalat cserére, élménybeszámolóra, közös motoros túra szervezése stb. ! Egyszóval jó kikapcsolódás és ismerkedjünk meg egymással szombati nap lesz ! :)
Ha nem esik az eső, és jó az idő, akkor az időpont 2013 augusztus 31 szombat, 11-től !
Cím : Honda Szallerbeck márkakereskedés és szerviz
1185 Budapest Üllői út 812
Ha lehetőségetek van rá, akkor kérnénk szépen egy visszajelzést, hogy hány főre számoljunk ! Köszi
Gyertek minél többen !
További balesetmentes közlekedést kívánunk !
Info: 06 70 415 10 59 H--P.: 9--17 óráig, Sz.: 9--13 ig
06 20 913 50 61
Gyorsan egy másik kérdés!Hol tudnék venni(Pesten),fém fékcsövet méterben,fittinget hozzá?Én szeretném megalkotni a csövet,ezért nem venném előre legyártva!
Olyan kárpitost keresnék Budapesten,vagy vonzáskörzetében,aki motorülést átalakít,javít!
Fontos lenne a minőség,de megfizethető legyen!
Van valakinek ilyen a tarsolyban?
Nem!
Leszedtem a hirdetést,nem találtam szakit,aki megvalósítaná az agyszüleményemet!Illetve meg tudnák csinálni,csak "volt annyi eszem"hogy elkottyantottam,hogy mihez kell!Egyből vissza hőkölt mindenki,mondván nem vállalják a kockázatot!Mondtam,higgyék el,és statikailag már átgondoltam,no meg magamat csak nem akarnám megölni,stb. De hajthatatlanok !Ez van!
Azért nem mondtam,mert még csak terv!
De egyenlőre nem egyezünk a szalonnal!
Én ráérek,nekem nem sürgős,semmi bajom XX-el!Neki áll már a negyedik éve a szalonba az új vas!
Kiközösíteni?Tesó!Hisz imádlak!
A villa belső oldala eldörzsölte a merev (fém) részt.
(Elnézte, aki átépítette, Svájcban 314frank volt a cső, az olaj, meg a munkadíj. Otthon kb 10-15ezer lett volna szervizbe, de ha nem muszáj, azt a pénzt se dobja ki senki.)
bocs, hogy belevau, nekem a kuplungcső LSL átépítés után kb. másfél évvel átlyukadt, nagyon figyelj, hogy hol/hogy szereled/szerelik fel, mert bosszantó apróság miatt lehet járóképtelen a motorod.
Nem kell semmit se átalakítani!Csak csavarozni úgy 15-percet!
Igen az enyém!
Ha minden jól megy motorváltás miatt,és egy csomó extrát úgy se fizetnének meg!Ha meg marad akkor állíthatót csinálok rá!
Erről lehetne bővebben valamit? Felszereléséhez kell e valamit alakítani a gyári cuccokból, teszem azt kuplung,fék, gázbowden, gyári plexi...stb? (Ja és ez a tiéd?Emlékeim szerint neked is "túrásított" verzió van már...Ha igen,miért adod el ha nem indiszkrét?) Köszi
Sziasztok ! 1100 XX --- X11
A közeljövőben szeretnénk egy klubéletet elindítani, közös motorozásokat szervezni, és még sok jó dolgot tervezni amit ehhez a két gyönyörű motor típussal összehozható !
Lehetőség lesz, tapasztalat cserére, élménybeszámolóra, közös motoros túra szervezése stb. ! Egyszóval jó kikapcsolódás és ismerkedjünk meg egymással szombati nap lesz ! :)
Ha nem esik az eső, és jó az idő, akkor az időpont 2013 augusztus 31 szombat, 11-től !
Cím : Honda Szallerbeck márkakereskedés és szerviz
1185 Budapest Üllői út 812
Ha lehetőségetek van rá, akkor kérnénk szépen egy visszajelzést, hogy hány főre számoljunk ! Köszi
Gyertek minél többen !
További balesetmentes közlekedést kívánunk !
Info: 06 70 415 10 59 H--P.: 9--17 óráig, Sz.: 9--13 ig
06 20 913 50 61
Olyan kárpitost keresnék Budapesten,vagy vonzáskörzetében,aki motorülést átalakít,javít!
Fontos lenne a minőség,de megfizethető legyen!
Van valakinek ilyen a tarsolyban?
Leszedtem a hirdetést,nem találtam szakit,aki megvalósítaná az agyszüleményemet!Illetve meg tudnák csinálni,csak "volt annyi eszem"hogy elkottyantottam,hogy mihez kell!Egyből vissza hőkölt mindenki,mondván nem vállalják a kockázatot!Mondtam,higgyék el,és statikailag már átgondoltam,no meg magamat csak nem akarnám megölni,stb. De hajthatatlanok !Ez van!
De egyenlőre nem egyezünk a szalonnal!
Én ráérek,nekem nem sürgős,semmi bajom XX-el!Neki áll már a negyedik éve a szalonba az új vas!
Kiközösíteni?Tesó!Hisz imádlak!
Megérdemelnéd, de mondhattad vna nekem is
Azért nem fogsz kiközösíteni remélem ha GTR tulaj leszel!
http://auto.indavideo.hu/video...
De már sztornó is a dolog,csak innen nem tudom levenni a hírdetést!
(Elnézte, aki átépítette, Svájcban 314frank volt a cső, az olaj, meg a munkadíj. Otthon kb 10-15ezer lett volna szervizbe, de ha nem muszáj, azt a pénzt se dobja ki senki.)
Nem eladó, csak dicsekedni akartam.
Milyen extrákat akarsz még eladni?
Igen az enyém!
Ha minden jól megy motorváltás miatt,és egy csomó extrát úgy se fizetnének meg!Ha meg marad akkor állíthatót csinálok rá!