Sziasztok.
Eladnám a képeken látható MRA túraplexim,és 2 db kart.Mindkettő kifogástalan állapotban van,pár napot voltak összesen a motoromon.
Eladás oka:nekem nem jó a magassága mert pont telibe találja a sisakom és hangos,habár a szélvédelme nagyon jó,a karok pedig nem jöttek be nekem,ennyi.A plexi új ára 25000Ft volt,18000Ft-ért vihető,a karok 6000Ft a pár postával együtt.Ha írni akarsz ide írj-gumirece@gmail.com- mert azt sűrűbben nézem,de egyszerűbb ha felhívsz ha tényleg érdekel.Köszönöm.Üdv.minden XX-esnek.Tel.:30-636-19-87
ez is kitisztult, de nem mostam gözborotvával.. Még a tavalyi olajam leengedése előtt takarítottam.. majd olajcsere és utána volt a jelenség beszartam ,leengedtem de akkorra már semmi nem volt benne...
Aztán ma gariban cserélték ,de már Motulra
" Biró Tibor vagyok a sportmotorról én vettem meg a babai Laci motorját"
Én így kezdtem a beszélgetést! De ebbe ne menjünk már bele..
Amint már mondottad megoldodott
Ha valakinek esetleg szüksége lenne gyári plexire:
link
Jelentem minden rendben ment
Mennyibe került a garnitúra?
Üdv: Szabi
Került bukógomba a motoromra. Ha valaki ilyesmiben gondolkodik, keresse Fekti Tibit Gyálon, csak ajánlani tudom. ( http://www.fektigumi.hu/home/i... )
http://youtu.be/sZ86A1O9OcM
Megoldódott a benzincsapban lévő membrán kérdése.
Ma rendeltem újat, mert amit találtam mesze volt, vagy drága.
Ui. KITÖLTÖTTEM.
Eladnám a képeken látható MRA túraplexim,és 2 db kart.Mindkettő kifogástalan állapotban van,pár napot voltak összesen a motoromon.
Eladás oka:nekem nem jó a magassága mert pont telibe találja a sisakom és hangos,habár a szélvédelme nagyon jó,a karok pedig nem jöttek be nekem,ennyi.A plexi új ára 25000Ft volt,18000Ft-ért vihető,a karok 6000Ft a pár postával együtt.Ha írni akarsz ide írj-gumirece@gmail.com- mert azt sűrűbben nézem,de egyszerűbb ha felhívsz ha tényleg érdekel.Köszönöm.Üdv.minden XX-esnek.Tel.:30-636-19-87
Azért is lepődtem meg,de annyi eszem nem volt hogy rákérdezzek!
Aztán ma gariban cserélték ,de már Motulra
De mint írtam semmi gond,neked is szívesen segítettem ugyan úgy,mint Lacinak vagy másnak!
Mint írtam én azon lepődtem meg,hogy motort vett!
Én így kezdtem a beszélgetést! De ebbe ne menjünk már bele..
Amint már mondottad megoldodott