szép jó napot!
keresnék XX-re túrakormányt,vagy valami megoldást arra hogy ne legyen ilyen "hasalós"a vas!
ha valakinek van valami "okossága",,megoldás érdekel!
Megvettem a kékséget. Mától én is XX Feketerigó tulajdonos vagyok. :)
Megyek és módosítom az adatlapomat. Fényképet majd később teszek fel, nem túl régen érkeztem haza és sötét van fényképezni.
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni valakitől.
Olyan problémám van,hogy tavaj volt egy balesetem egy 98as XX-el és az elektronikámból kicsúszott az összes vezeték.
Szereztem hozzá rajzot+megtaláltam a gépkönyvet is.
Ebben meg van a sorrend,csak az nincs,hogy az elektronikán 16 bemenet van és csak 12 kábelt kell beledugni.
A rajz szerint is 12 kábelt kell beledugni.
Sajnos nem lehet látni,hogy melyik csatlakozásokat kell kihagyni.
Ha valaki megtenné-elég könnyen hozzáférhető helyen található a motoron ez a rész (a motor hátsó lámpája előtt) ha valaki lefényképezné nekem a csatlakozót alulról és felülről,hogy lehessen látni a kihagyott helyeket és a színeket,ezt nagyon megköszönném
Meg még egy fontosat-az elektronika felső,vagy alsó része van elvékonyítva hátrafelé?!
Remélem segít nekem valaki,mert már csak ezen múlik,hogy induljon a paripa.
Holnap délután, ha a menetpróba is olyan lesz, mint a kékség állapota, akkor elhozom.
Castrol Act-Evo X-tra 4T 10W-40 olajat ajánlottak Hondáéknál olcsóbbik változatra. Ez gondolom, jó lesz bele.
Persze ők 2800-ért adnák literjét, a neten 1700 Ft.
Valszeg kinti lesz!
Vagyis osztrák rendszámadó,stb.Sokkal jobban jövök ki!
Ráadásul ha úgy döntök,hogy hitelre veszem,akkor itt maximalizálva van a kamat felső határa.
Mivel már az összes papírom megvan két hónapja,meg lakás is,így semmi akadálya!
a beviteli szabályt nem tudom,de nem is nagyon érdekel!
Szívesen!
És kint is akarod tartani, vagy behozod?
Én most gondolkodom, hogy behozom a Madarat, mert 44 eurót fizetek rá havonta úgy, hogy 72kW-os papírja van... Elgondolkodtató...
Csak azt nem tudom, él-e még az a szabály, mint régen, hogyha 2 éve neveden van egy külföldi jármű, akkor áfa és vámmentesen behozhatod... Vay most van-e vmi kedvezmény erre...
De majd utánanézek.
Üdv!
Jó regelt!
Úgy látom, nem vagyok egyedül a "visszalépéssel"...
Nekem is a Varadero csere a téli tervem... Egy barátom vett tavaly egy újat a Transalpja helyett, már akkor megtetszett. Most a tesztkaravánon lenyúltam a tesztmotort egy 7végére és teljesen beleszerettem... Csak sajnos most nincs rá keret...
Ha érdekel, itt lenne egy jó vétel, erre fáj a fogam... Egy Pécsi barátom szólt erről. Ez az ex-Honda kereskedés szalonjában állt 3 évet, teljes gyári extrás, -dobozos és nulla km-es...
Az ára meg alkuképes az évjárat miatt. (asszem '08-as)
Mondjuk én nem láttam a gépet, a havertól vannak az infók, ugyhogy ne kövezzetek meg érte...
Szép napot mindenkinek!
Én valszeg"visszafelé lépek"!
Ma láttam,és probáltam itt Ausztriában egy Varaderot 2010-est!Nagyon ott van!Minden szempontból bejön!
Lehet cserélek egyre!
Ami nekem eddig bejött,az asszonynak nem jött be!Így "bosszúból" nem mentem az XX-el se,még ha lehetett volna is!De ez talán neki is jó lesz!
Ha nem ,kocsikázunk tovább!
Látom, ez ásványi olaj.
Régen, az előző évezredben a B kat. műszakin hogy bírták éltetni a teljesen szintetikusat, az ásványi olajat meg szidták...
A kocsinál persze más a fordulatszám.
Köszönöm a tippet!
Mióta a MOL a fociba tolja a pénzt a motorsport helyett, azóta én sem nagyon vagyok az ügyfelük, kivéve a kényszerhelyzetet (kicsi a tankja a robogónak, néha azzal is kimerészkedem egy 50-100 km-es "túrácskára", de azzal a 4 literrel legyenek boldogok, a kocsival már nem állok be hozzájuk). :)
Köszi a tippet az olajjal!
Igen, ez a "fokozatosság" nem épp ideális, de ha "a szenvedély hajtja a fogatod, legyen az ész a gyeplőd". A Honda Safety-Hungary tanfolyamát július elején igénybe vettem 2 napra, bár ez még nem pótolja a rutint.
A gyári "előírás" max.fél szintetikus!
De szintetikust semmi esetre se!
Ha belevaló minőségűt veszel(10W-40)akkor szinte mindegy mit,főleg utcai használatra(kivéve teszkó gazdaságos).A mai forgalomba lévő olajak simán tudják azt,amit egy "utcai motorozáshoz"tudni kell egy olajnak!Régebben Castrolt használtam évekig,de múltkor beleszaladtam a Motorradba egy akcióba,és így került bele ez:
keresnék XX-re túrakormányt,vagy valami megoldást arra hogy ne legyen ilyen "hasalós"a vas!
ha valakinek van valami "okossága",,megoldás érdekel!
Üdv az XX-esek kicsiny táborában!
Sok balesetmentes kilométert kívánok!
Megyek és módosítom az adatlapomat. Fényképet majd később teszek fel, nem túl régen érkeztem haza és sötét van fényképezni.
Sajnos most nem tudok itt ilyen évjáratú xx-et.
A honda szalon pedig bezárt.
Vagy egy Honda szalon?
Mert akkor élőben láthatnád!
segítséget szeretnék kérni valakitől.
Olyan problémám van,hogy tavaj volt egy balesetem egy 98as XX-el és az elektronikámból kicsúszott az összes vezeték.
Szereztem hozzá rajzot+megtaláltam a gépkönyvet is.
Ebben meg van a sorrend,csak az nincs,hogy az elektronikán 16 bemenet van és csak 12 kábelt kell beledugni.
A rajz szerint is 12 kábelt kell beledugni.
Sajnos nem lehet látni,hogy melyik csatlakozásokat kell kihagyni.
Ha valaki megtenné-elég könnyen hozzáférhető helyen található a motoron ez a rész (a motor hátsó lámpája előtt) ha valaki lefényképezné nekem a csatlakozót alulról és felülről,hogy lehessen látni a kihagyott helyeket és a színeket,ezt nagyon megköszönném
Meg még egy fontosat-az elektronika felső,vagy alsó része van elvékonyítva hátrafelé?!
Remélem segít nekem valaki,mert már csak ezen múlik,hogy induljon a paripa.
Castrol Act-Evo X-tra 4T 10W-40 olajat ajánlottak Hondáéknál olcsóbbik változatra. Ez gondolom, jó lesz bele.
Persze ők 2800-ért adnák literjét, a neten 1700 Ft.
Vagyis osztrák rendszámadó,stb.Sokkal jobban jövök ki!
Ráadásul ha úgy döntök,hogy hitelre veszem,akkor itt maximalizálva van a kamat felső határa.
Mivel már az összes papírom megvan két hónapja,meg lakás is,így semmi akadálya!
a beviteli szabályt nem tudom,de nem is nagyon érdekel!
És kint is akarod tartani, vagy behozod?
Én most gondolkodom, hogy behozom a Madarat, mert 44 eurót fizetek rá havonta úgy, hogy 72kW-os papírja van... Elgondolkodtató...
Csak azt nem tudom, él-e még az a szabály, mint régen, hogyha 2 éve neveden van egy külföldi jármű, akkor áfa és vámmentesen behozhatod... Vay most van-e vmi kedvezmény erre...
De majd utánanézek.
Üdv!
bár lehet inkább itt Ausztriába veszem meg4minden szempontból jobb lenne!
Úgy látom, nem vagyok egyedül a "visszalépéssel"...
Nekem is a Varadero csere a téli tervem... Egy barátom vett tavaly egy újat a Transalpja helyett, már akkor megtetszett. Most a tesztkaravánon lenyúltam a tesztmotort egy 7végére és teljesen beleszerettem... Csak sajnos most nincs rá keret...
Ha érdekel, itt lenne egy jó vétel, erre fáj a fogam... Egy Pécsi barátom szólt erről. Ez az ex-Honda kereskedés szalonjában állt 3 évet, teljes gyári extrás, -dobozos és nulla km-es...
Az ára meg alkuképes az évjárat miatt. (asszem '08-as)
Mondjuk én nem láttam a gépet, a havertól vannak az infók, ugyhogy ne kövezzetek meg érte...
Szép napot mindenkinek!
Ma láttam,és probáltam itt Ausztriában egy Varaderot 2010-est!Nagyon ott van!Minden szempontból bejön!
Lehet cserélek egyre!
Ami nekem eddig bejött,az asszonynak nem jött be!Így "bosszúból" nem mentem az XX-el se,még ha lehetett volna is!De ez talán neki is jó lesz!
Ha nem ,kocsikázunk tovább!
Mert az újat(amitől óckodik a jó nép)el kell adni valahogy!Meg akkor még kevesebb volt az olyan jármű,ami szerette ezt az olajat!
Régen, az előző évezredben a B kat. műszakin hogy bírták éltetni a teljesen szintetikusat, az ásványi olajat meg szidták...
A kocsinál persze más a fordulatszám.
Köszönöm a tippet!
Köszi a tippet az olajjal!
Igen, ez a "fokozatosság" nem épp ideális, de ha "a szenvedély hajtja a fogatod, legyen az ész a gyeplőd". A Honda Safety-Hungary tanfolyamát július elején igénybe vettem 2 napra, bár ez még nem pótolja a rutint.
De szintetikust semmi esetre se!
Ha belevaló minőségűt veszel(10W-40)akkor szinte mindegy mit,főleg utcai használatra(kivéve teszkó gazdaságos).A mai forgalomba lévő olajak simán tudják azt,amit egy "utcai motorozáshoz"tudni kell egy olajnak!Régebben Castrolt használtam évekig,de múltkor beleszaladtam a Motorradba egy akcióba,és így került bele ez: