Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Isa156" meg pont gyári kormányt keresett a múltkoriban.
szép jó napot!
keresnék XX-re túrakormányt,vagy valami megoldást arra hogy ne legyen ilyen "hasalós"a vas!
ha valakinek van valami "okossága",,megoldás érdekel!
Azért oda figyelj ezekre a netes oil rendelésekre. . . Nem mindig azt kapod ami a flakonon van feltüntetve!
Jó reggelt!

Üdv az XX-esek kicsiny táborában!
Drakulálok én is!
Gratula az új vashoz!
Sok balesetmentes kilométert kívánok!
Megvettem a kékséget. Mától én is XX Feketerigó tulajdonos vagyok. :)
Megyek és módosítom az adatlapomat. Fényképet majd később teszek fel, nem túl régen érkeztem haza és sötét van fényképezni.
Szia!
Sajnos most nem tudok itt ilyen évjáratú xx-et.
A honda szalon pedig bezárt.
Dunaújvárosban nincs egy XX-es ismerősöd?
Vagy egy Honda szalon?
Mert akkor élőben láthatnád!
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni valakitől.
Olyan problémám van,hogy tavaj volt egy balesetem egy 98as XX-el és az elektronikámból kicsúszott az összes vezeték.
Szereztem hozzá rajzot+megtaláltam a gépkönyvet is.
Ebben meg van a sorrend,csak az nincs,hogy az elektronikán 16 bemenet van és csak 12 kábelt kell beledugni.
A rajz szerint is 12 kábelt kell beledugni.
Sajnos nem lehet látni,hogy melyik csatlakozásokat kell kihagyni.
Ha valaki megtenné-elég könnyen hozzáférhető helyen található a motoron ez a rész (a motor hátsó lámpája előtt) ha valaki lefényképezné nekem a csatlakozót alulról és felülről,hogy lehessen látni a kihagyott helyeket és a színeket,ezt nagyon megköszönném
Meg még egy fontosat-az elektronika felső,vagy alsó része van elvékonyítva hátrafelé?!
Remélem segít nekem valaki,mert már csak ezen múlik,hogy induljon a paripa.
szerintem teljesen tökéletes bele!
Holnap délután, ha a menetpróba is olyan lesz, mint a kékség állapota, akkor elhozom.

Castrol Act-Evo X-tra 4T 10W-40 olajat ajánlottak Hondáéknál olcsóbbik változatra. Ez gondolom, jó lesz bele.
Persze ők 2800-ért adnák literjét, a neten 1700 Ft.
Valszeg kinti lesz!
Vagyis osztrák rendszámadó,stb.Sokkal jobban jövök ki!
Ráadásul ha úgy döntök,hogy hitelre veszem,akkor itt maximalizálva van a kamat felső határa.
Mivel már az összes papírom megvan két hónapja,meg lakás is,így semmi akadálya!
a beviteli szabályt nem tudom,de nem is nagyon érdekel!
Szívesen!
És kint is akarod tartani, vagy behozod?
Én most gondolkodom, hogy behozom a Madarat, mert 44 eurót fizetek rá havonta úgy, hogy 72kW-os papírja van... Elgondolkodtató...
Csak azt nem tudom, él-e még az a szabály, mint régen, hogyha 2 éve neveden van egy külföldi jármű, akkor áfa és vámmentesen behozhatod... Vay most van-e vmi kedvezmény erre...
De majd utánanézek.
Üdv!
Köszönöm nézem!
bár lehet inkább itt Ausztriába veszem meg4minden szempontból jobb lenne!
Jó regelt!
Úgy látom, nem vagyok egyedül a "visszalépéssel"...
Nekem is a Varadero csere a téli tervem... Egy barátom vett tavaly egy újat a Transalpja helyett, már akkor megtetszett. Most a tesztkaravánon lenyúltam a tesztmotort egy 7végére és teljesen beleszerettem... Csak sajnos most nincs rá keret...
Ha érdekel, itt lenne egy jó vétel, erre fáj a fogam... Egy Pécsi barátom szólt erről. Ez az ex-Honda kereskedés szalonjában állt 3 évet, teljes gyári extrás, -dobozos és nulla km-es...
Az ára meg alkuképes az évjárat miatt. (asszem '08-as)
Mondjuk én nem láttam a gépet, a havertól vannak az infók, ugyhogy ne kövezzetek meg érte...
Szép napot mindenkinek!
Én valszeg"visszafelé lépek"!
Ma láttam,és probáltam itt Ausztriában egy Varaderot 2010-est!Nagyon ott van!Minden szempontból bejön!
Lehet cserélek egyre!
Ami nekem eddig bejött,az asszonynak nem jött be!Így "bosszúból" nem mentem az XX-el se,még ha lehetett volna is!De ez talán neki is jó lesz!
Ha nem ,kocsikázunk tovább!
Persze!
Mert az újat(amitől óckodik a jó nép)el kell adni valahogy!Meg akkor még kevesebb volt az olyan jármű,ami szerette ezt az olajat!
Ezt a tippet is köszönöm, készítem a listát. Remélhetőleg még a héten lesz mihez olajat vásárolni. (Ha a próbaúton sem lesz semmi gyanús.)
Nagyon halkan jegyzem meg,hogy én Repsol Sintetico 10w40-et használok karbisba és tök rendben van....
tegyél bele motul 5100 at 10w40 szerintem
Látom, ez ásványi olaj.
Régen, az előző évezredben a B kat. műszakin hogy bírták éltetni a teljesen szintetikusat, az ásványi olajat meg szidták...
A kocsinál persze más a fordulatszám.
Köszönöm a tippet!
Mióta a MOL a fociba tolja a pénzt a motorsport helyett, azóta én sem nagyon vagyok az ügyfelük, kivéve a kényszerhelyzetet (kicsi a tankja a robogónak, néha azzal is kimerészkedem egy 50-100 km-es "túrácskára", de azzal a 4 literrel legyenek boldogok, a kocsival már nem állok be hozzájuk). :)
Köszi a tippet az olajjal!

Igen, ez a "fokozatosság" nem épp ideális, de ha "a szenvedély hajtja a fogatod, legyen az ész a gyeplőd". A Honda Safety-Hungary tanfolyamát július elején igénybe vettem 2 napra, bár ez még nem pótolja a rutint.
na hali....
A gyári "előírás" max.fél szintetikus!
De szintetikust semmi esetre se!
Ha belevaló minőségűt veszel(10W-40)akkor szinte mindegy mit,főleg utcai használatra(kivéve teszkó gazdaságos).A mai forgalomba lévő olajak simán tudják azt,amit egy "utcai motorozáshoz"tudni kell egy olajnak!Régebben Castrolt használtam évekig,de múltkor beleszaladtam a Motorradba egy akcióba,és így került bele ez: