Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos igazad van...
Akihez én járok ritkán szervizeltetni(karbantartás) Mint szerelő (tehát nem új motor karbantartó) azt mondta,hogy a legtöbb motor amit szerelni kell neki az a Honda Persze öreg tipusokról beszélünk..

Az én cbr 1000f-em egy betegágy volt..
A többi, nagyobb értékü mocimat meg nem kellett szerelni..csak a kötelezőket!
Nem állok én egyik tipushoz sem ..
mindhárom emlitésre való motorom nagyon jó volt...Igaz a hondámnak volt a legszebb hangja!Igy ok..
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. Mint mondtam, sajnos szerelőnél van a gép, így most nem férek hozzá. Ha nem sikerül, szombaton megyek, megnézem és leírom, ha kell még...
Üdv!
Ezért ne kérj elnézést!
Mindenki olyan lovon ül,amilyet szeret!
Illetve én még nem olyanon,de rajta vagyok az ügyön!
Elnézést nem akartam sztárolni a fazert.csupán leirtam a tapasztalataimat... Én is teliidomos párti vagyok,ezidáig,csak ezek a nagyvasaim voltak..
Ettől függetlenül,ha látok egy solymot mindig megfájdul a szívem...Gyanitom,hogy ismét hayabusa lesz a következő..Majd egyszer ..
Talán most sikerül beilleszteni..
Lehet!
Én a Hondától vártam többet azok után amit hallottam róla!
De mint írtam,kinek a pap ........!
Hetente 4-5 motor megy át a kezünkön, és mindig a betegágy yamakkákkal van tré. . .
Én húsz év házasság után,inkább vennék egy R-6 ot ha ezen múlik hogy jön,vagy nem!
De én mindig is "hangvillás" voltam!
Csak azért nem kacsingatok a Fézer felé,mert a "teli idomosak" tetszenek!

Nah azért ez elég kemény...
Én hondával kezdtem cbr 1000f utána 1100xx
legutobb egy hayabusám volt.....Most pedig fazer 1000 van

hát túl nagy az ázsiója a hondáknak....
hayabusám alapjárati hangja nem tetszett és a fék lehetett volna kicsit agresszívebb!

Kényelem miatt fazerre esett a választás....Hát ha valaki együtt tud élni hogy 'csak' 143 le és kb 260 km/h a végsebesség...Szereti a finom technikát és a kényelmes űléspoziciót..Ez is nagyon jó motor..
és kényelmes!..
Amióta fazerezek állandóan jön a párom is! Mindenki döntse el maga,hogy ez pozitív vagy negatív
Nekem volt pár Yamahám,Hondából csak az xx,de nekem minden szempontból jobban bejön a Yamaha!
Ha nem lenne olyan drága az FJR,már azon lovagolnék!
Ez van!
Kinek a pap,kinek a papné!
Már ha nem basszák ki a kettest ugye. . . Mondjuk szerintem a leg trágyább motorok az R6/R1 -ek. Undoritóak! Főleg ha egy suzuki vagy honda után ülsz rá.
Ott valami" bibi" van!
Ha csak az egyik sebesség hangos!
Ráadásul a Hondáknak híresen finom,halk,könnyen működő a váltójuk!
Bár szerintem a Yamaháké jobb!
hali.
nem hangos.
de szerintem nem is jó hasonlatosságot keresni.
nem arcoskodásból!
(de teljesen más a technika)
szerintem tipusazonosan próbálkozz!
széles utat neked.
(szép a mocid. )
hali hondások. Lenne egy kérdésem 1 hónapja vettem egy uj honda cbr 250r-et . Nektek is elég hangos a váltója a motorotoknak? A kettesnél elég hangos de a többi meg hallkabb azért van hogy alig hallani a kattanást.
hello xx.
Ja igen!
A TV-8.000Ft a DVD-20.000Ft
a kettő együtt 25.000Ft
Közben hátha valakit érdekel!
Meg kéne lesni!
Értem!
Az én alkatomhoz, pár fokkal egyenesebbnek kellene lennie.
Ha kérdezhetem mi a bajod vele?
egyébként érdekel!
Szia Milka!
Nekem túra kormányom van. Azzal vettem a mocit, de inkább gyárit szeretnék. Ha úgy gondolod, egyeztethetnénk . Ha érdekel küldök róla jobb képeket.
Azt hiszem a 750 vfr-é jó! De különben is csak az egyiké megy rá! Mérni kell!
És melyik ávjáratét?