Biztos igazad van...
Akihez én járok ritkán szervizeltetni(karbantartás) Mint szerelő (tehát nem új motor karbantartó) azt mondta,hogy a legtöbb motor amit szerelni kell neki az a Honda Persze öreg tipusokról beszélünk..
Az én cbr 1000f-em egy betegágy volt..
A többi, nagyobb értékü mocimat meg nem kellett szerelni..csak a kötelezőket!
Nem állok én egyik tipushoz sem ..
mindhárom emlitésre való motorom nagyon jó volt...Igaz a hondámnak volt a legszebb hangja!Igy ok..
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. Mint mondtam, sajnos szerelőnél van a gép, így most nem férek hozzá. Ha nem sikerül, szombaton megyek, megnézem és leírom, ha kell még...
Üdv!
Elnézést nem akartam sztárolni a fazert.csupán leirtam a tapasztalataimat... Én is teliidomos párti vagyok,ezidáig,csak ezek a nagyvasaim voltak..
Ettől függetlenül,ha látok egy solymot mindig megfájdul a szívem...Gyanitom,hogy ismét hayabusa lesz a következő..Majd egyszer ..
Én húsz év házasság után,inkább vennék egy R-6 ot ha ezen múlik hogy jön,vagy nem!
De én mindig is "hangvillás" voltam!
Csak azért nem kacsingatok a Fézer felé,mert a "teli idomosak" tetszenek!
Nah azért ez elég kemény...
Én hondával kezdtem cbr 1000f utána 1100xx
legutobb egy hayabusám volt.....Most pedig fazer 1000 van
hát túl nagy az ázsiója a hondáknak....
hayabusám alapjárati hangja nem tetszett és a fék lehetett volna kicsit agresszívebb!
Kényelem miatt fazerre esett a választás....Hát ha valaki együtt tud élni hogy 'csak' 143 le és kb 260 km/h a végsebesség...Szereti a finom technikát és a kényelmes űléspoziciót..Ez is nagyon jó motor..
és kényelmes!..
Amióta fazerezek állandóan jön a párom is! Mindenki döntse el maga,hogy ez pozitív vagy negatív
Nekem volt pár Yamahám,Hondából csak az xx,de nekem minden szempontból jobban bejön a Yamaha!
Ha nem lenne olyan drága az FJR,már azon lovagolnék!
Ez van!
Kinek a pap,kinek a papné!
Már ha nem basszák ki a kettest ugye. . . Mondjuk szerintem a leg trágyább motorok az R6/R1 -ek. Undoritóak! Főleg ha egy suzuki vagy honda után ülsz rá.
Ott valami" bibi" van!
Ha csak az egyik sebesség hangos!
Ráadásul a Hondáknak híresen finom,halk,könnyen működő a váltójuk!
Bár szerintem a Yamaháké jobb!
hali.
nem hangos.
de szerintem nem is jó hasonlatosságot keresni.
nem arcoskodásból!
(de teljesen más a technika)
szerintem tipusazonosan próbálkozz!
széles utat neked.
(szép a mocid. )
hali hondások. Lenne egy kérdésem 1 hónapja vettem egy uj honda cbr 250r-et . Nektek is elég hangos a váltója a motorotoknak? A kettesnél elég hangos de a többi meg hallkabb azért van hogy alig hallani a kattanást.
Szia Milka!
Nekem túra kormányom van. Azzal vettem a mocit, de inkább gyárit szeretnék. Ha úgy gondolod, egyeztethetnénk . Ha érdekel küldök róla jobb képeket.
Akihez én járok ritkán szervizeltetni(karbantartás) Mint szerelő (tehát nem új motor karbantartó) azt mondta,hogy a legtöbb motor amit szerelni kell neki az a Honda Persze öreg tipusokról beszélünk..
Az én cbr 1000f-em egy betegágy volt..
A többi, nagyobb értékü mocimat meg nem kellett szerelni..csak a kötelezőket!
Nem állok én egyik tipushoz sem ..
mindhárom emlitésre való motorom nagyon jó volt...Igaz a hondámnak volt a legszebb hangja!Igy ok..