az a baj,hogy anno én is kiszámoltam......
a közeliben sem lettem!
azt a 200at hogy kalkuláltad ki?
az elejét 120 alatt tuti nem kapod meg,a lámpa meg a műszerfal megint 50-50.és akkor a többi?........
egy első kerék 30
egy fejidom(utángyártott)35-40..
idomok 10 per darab
segédváz 20
fejidomkozol 20...(azt csak gyárit szabad)
ülés 10.
tükrök 25/db
plexi 10....
és még egy csomó biszbasz ami komolytalannak tűnik de mire beszerzed őket az is lesz vagy 20-30.
nem okoskodni akartam csak talán nem vagy tisztában az árakkal,azért irtam.
ja....az árak a bontós árak.ugyanezek ujban.....
Szia!
Köszönöm a jó tanácsot,de amilyen csunyán néz ki itt a fotón,szétszedve nem olyan vészes.
Kiszámoltam már,hogy kb 200ezer Ftban talpon van és sajna több pénzem nincs is erre.
Majd az idő mindent megold. :)
üdvözlet!Kedves Bandi.
először is részvvétem a motor miatt.sajnos tudom mit érzel.....
egy baráti tanácsot adnék....teljesen ingyen!
Hagyd a picsába!
Egy vagyont fogsz rákölteni és sosem lesz jó!
az ár-érték arányt már meg sem emlitem.
hidd el tudom miről beszélek!
add el a roncsot és kipótolva vegyél egy egybenlévőt.
a roncsért kapsz 2 körül.....hozzáteszel még 4-et vagy ötöt és kapsz rendeset.ha nekiállsz olyan 6-7 et fogsz rákölteni....kb.(és sosem lesz olyan mint előtte.)
remélem tudtam segiteni.
Szeva Bandi!
Küldök Neked egy 146 MB-os szervíz könyvet, robbantott ábrákkal. A 150. és az 550. oldal lesz a számodra érdekes. A sajátomat sajna nem tudom lefényképezni, mert le kellene szednem a doboztartó konzolt, de szerintem a kapcsolási rajzon mindent meg fogsz találni.
(Remélem átmegy a levéllel! )
Sziasztok!
Nem tudom tudna-e segíteni nekem valaki.
Több dologról is lenne szó.
Szükségem lenne egy víz és egy olaj hűtőre 98as XX-hez.
Ezen kívül ugyan ezen az évjáraton,hátul a farokidom végében található egy doboz,amibe rengeteg vezeték megy...
Ha valaki megtenné és megnézné nekem-szeretném tudni a vezetékek sorrendjét...
Nem találtam semmi rajzot róla a neten és más lehetőséget nem találtam.
Remélem segít nekem valaki?!
(Sajnos tavaj volt egy elég nagy balesetem a motorral és kijöt az összes vezeték ebből a dobozból)
Augusztus 18-21-ig Szlovéniába megyünk rafting és kanyoning túrára. Nem mellékesen megnézzük motorral a főbb látványosságokat is (Bled, Stara Fuzina, Postojna,...) Akit érdekel a túra, az dobjon egy levelet az e-mail címemre, és elküldöm a túra tervét.
Augusztus 18-21-ig Szlovéniába megyünk rafting és kanyoning túrára. Nem mellékesen megnézzük motorral a főbb látványosságokat is (Bled, Stara Fuzina, Postojna,...) Akit érdekel a túra, az dobjon egy levelet az e-mail címemre, és elküldöm a túra tervét.
a közeliben sem lettem!
azt a 200at hogy kalkuláltad ki?
az elejét 120 alatt tuti nem kapod meg,a lámpa meg a műszerfal megint 50-50.és akkor a többi?........
egy első kerék 30
egy fejidom(utángyártott)35-40..
idomok 10 per darab
segédváz 20
fejidomkozol 20...(azt csak gyárit szabad)
ülés 10.
tükrök 25/db
plexi 10....
és még egy csomó biszbasz ami komolytalannak tűnik de mire beszerzed őket az is lesz vagy 20-30.
nem okoskodni akartam csak talán nem vagy tisztában az árakkal,azért irtam.
ja....az árak a bontós árak.ugyanezek ujban.....