Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabi! Elég halvány a kép!
Jó reggelt!
Szabi! Írtam levelet!
holnap igen tudok
Hasonló 35 ösökre gondoltam.
Én 35 évesen kiket?
Nem mit, hanem kit!
Nem tudom, csak sejtem...
Mit kell dugni?
Te csak tudod!
Jó lesz a dugi XX-edre!
Szabi!
Tudsz képet küldeni róla az email címemre?
maradt még 2db alu ovál termignoni sportdobom ennek ára 110000ft. jó x11 re is
A gyári érdekelne, holnap írok mailt!
Sziasztok! Lenne 3pár eladó fékbetétem xx-hez. zsír ujak egy gyári a másik kettő gp racing. 8000ft/pár. esetleg ha érdekel vkit. blackmotors@freemail.hu
Nagyon szivesen!

Akkor én se kapkodom el a csavar nézegetést!
Köszönöm a válaszod! Tavaszig nem nyúlok most már a motorhoz! De jövőre még jól jöhet az infód!
Ez azért van,mert alapbol fesziti a kuplunkpálca a kuplung kinyomo szerkezetet,a szerkezet meg a deklit!
Ha vársz 2-orát,hazaérek,és megnézem neked az enyémen.
Kuplung olajat nem tudod igy elfolyatni!Legalábbis még senkinek sem sikerült!
Arra viszont nagyon vigyázz,ha lent van a kuplungdekli,még csak véletlenül se huzd be a kuplungkart,egy picit se érj hozzá!
mert kiakad a szerkezet,és akkor nagy bajban leszel!
Szabat ezt nem tudta!Két napig leveleztem vele lépésröl-lépésre(a távolság miatt máshogy nem ment),hogy hozza helyre!
A kuplung cső mellett 2 csavart szettem ki (egy rövidebbet, meg egy hosszabbat), a hátsó kerék felöli oldalon meg 2 hosszabb csavar volt. Ezen a részen szerintem egy pár millimétert engedett is, de a kuplung csőoldalán, mintha oda lett volna ragasztva. Nem ismerem a belső felépítését, de nem lett volna őszinte a mosolyom, ha valamilyen oknál fogva elfolyatom a kuplung olaját...
Szerintem kevés a négy csavar!
Én többre emlékszem!No meg a kuplungpálca is szokta fogni!
Köszike!
nyugi!
kukkantgatunk kukkantgatunk....
Egyébként ha eszembe jutna valami, akkor majd éjjel megint megírom! Csak hogy legyen ideje mindenkinek végiggondolni a választ, ha netán bekukkantana ide az éjszaka közepén!
Látom.
Jó reggelt!
A válaszaim a kérdéseidre:
-Pedig azonnali választ szerettem volna kapni!;
-Még ha csak a lánc miatt nem tudtam volna aludni;
-nyugiban vagyok;
-a HONDA az HONDA!;
-kimostam, befújtam, oszt gurulok a robogóval;
- egészséget, világbékét, PÉNZT, PÉNZT, PÉNZT!
látod?
fél 9 kor már pörög a topic!