A TÚRA pontos dátuma 2010 10. 16-17
Szép estét! szombat vasárnap egy kis szlovák turÁra gondoltam! A tura teljesen improvizàlásra vár.
Mindenkit szeretettelvàrok
1.) Gáborxx
2.) Atix (most akkor nemlengyelbemegyünk?)
Szép estét! Jövő7en szombat vasárnap egy kis szlovák turÁra gondoltam! A tura teljesen improvizàlásra vár.
1.) Gáborxx
Balázs ! Hívjál fel ( 30 4646946 ) és adok egy címet ahol árulnak olyat amit keresel ! Szerintem az országba a legprofibbak és a legolcsóbbak , én 1 hónapig keresgéltem mire odataláltam..
Fémportöltetes hegesztőhuzal 3 milliméternél vékonyabb lemezek robotizált illetve automatizált hegesztéséhez. A huzal karakterisztikája lehetővé teszi alacsonyabb hegesztő feszültség beállítását a szóróívű tartományban, amely kisebb hőbevitelt jelent s ezáltal csökkenti - az esetlegesen változó illesztési hézag miatt fennálló - átégési veszélyt. Kiváló előtolhatóságával lehetővé teszi a nagy hegesztési sebességek elérését. Legelőnyösebb alkalmazása vízszintes vagy vízszintesbe forgatott pozíciókban lehetséges.
áááááááááááá!
igen!Meg nem ismertelek,még ha kék XX-el lettáél volna akkor igen!Én erröl a piros R-6 rol le vagyok maradva!A duda meg tényleg a szük hely miatt volt!Egy kicsit!Illetve nem nekem,hanem a tükrömnek ami neked fejmagassáégban van,és kilog olyan 30-40 centit!Szerintem nem is vetted észre!
De nem lényeg!
Én a határ ut felől jöttem a mártirokon, Te meg ellenkezőleg. Piros R6-ossal voltam, épp csordogáltam el egy személyautó mellett mikor szembejöttél! Dudáltál!
Másra nem tudtam gondolni csak arra ,hogy vagy Te vagy és köszöntél, vagy valami fasz aki utálja a motorosakat, mert még 2 motor elfért volna mellettem. De akkor ezek szerint Te voltál, mert kb akkor mentem arra én is... Csak nem utba voltam?
Háááááááááááát!
Nem tudom! Mikor?Elméletileg mentem arra olyan 11.30-körül!
De hogy elhuztam volna motor mellett,arra nem emlékszem!No meg a MAN nem arrol hires,hogy csak ugy megelöz egy mocit!
Szép estét! szombat vasárnap egy kis szlovák turÁra gondoltam! A tura teljesen improvizàlásra vár.
1.) Gáborxx