Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mihez képest nem volt kemény,
Szerintem igenis az volt!Nekem két ingatlan elöl kell eltakarittanom a havat!Sok ho esett,és hideg is volt rendesen,ráadásul tartosan!
Persze nem álittom,hogy a 70-es 80-as évekbeli teleket tul szárnyalta volna,de ha vissza nézünk pár telet(ugy 5-évet),akkor vitte a primet a tavalyi!
De persze ez csak az én véleményem!
Majd kiderül, bár tavaly nem volt valami kemény tél. Egy két afrikai azért biztos ezt máshogy látná, de már vagy 8 éve nem volt kemény tél.

Majd karácsonykor meglátjuk hány mikulás fog ajándékot szállítani motorral.
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT!?
Azt igérték nyáron a josok"hosszu elhuzodo nyarunk lessz".Most meg egy hete hallottam(ugyan attol a jostol),hogy kemény hosszu telünk lessz!Söt!Még meg is spékelte azzal"valoszinüleg keményebb,mint tavaj".
No erre varjál gombot!
Persze én már nem hiszek nekik!Egyszerüen reggel kinézek,oszt eldöntöm!
A vasat már egyszer elpakoltam,de jött egy kis joidö,no meg kedv,azt az asszonnyal ugy gondoltunk(meg pár ismerössel) gurulunk eggyett!Kicsomagoltam(volt vagy 15-perc),oszt uzsgyi!
Utánna menst elpakoltam(szintén 15-perc volt).
Engem a köcsög felhő kurkász tart rettegésben, de bizakodom............még!
NE fenyegess!
legyen +15 fok azzal kibékülök
Nekem még vissza van, de ahogy olvasgatom lehet telelni fog most, mert igazi tél lesz, de akkor traktorral sem tudnék kijönni, tehát........érted.
Én biztos nem!
Már joooooooooooooo mélyen elpakoltam!
Részemröl egyszerü,nincs mit irnom!
hál istennek gondja nem volt senkinek,a dolgaimat már a saját honlapomon szervezem!
Jó reggelt!
Benne voltatok a TV-ben?
Biztos mindenki mossa a gépet!
JÓ reggelt!
Gondoltam, most már azért megszakítom a csendet!
Egyébként meg tényleg nagy nyugi uralkodik must ebben a topicban!
Jó reggelt!
Sajna eldumáltuk az időt, így nem jutottunk el Hozzád. De ezt gondolom te is észrevetted...
Szia!
Látom ...kezdesz megbarátkozni a vassal!
itthon'
Köszönöm dicsérő szavaid , de kérdem én melyik vas fogyaszt keveset ha szabályozásig húzzák neki , egyébként mióta egyedül rovom a köröket 6 körül megáll . Egyébként az idén nyáron PÁPA - KALOCSA ( 200 KM ) 12 liter oda és 12 liter visza , szigorúan ÖMW kúton tankolva 150 és 200 közötti tempónál gyári kipuffal és hatodikba motorozva . Szerintem ez nem rossz .
Na csá !
Értem4
akkor az uj tulajjal futottam össze!
illetve a moccal!Fékbetétre nem emlékszem,de ez nálam megszokott!Biztos igy volt!
fézeren én is gondolkodtam,de neklem "burkoltal"tetszenek!Igy szükült a kör!Aztán legyen kardános,kényelmes üléspozicio(egyenes hát),gyárilag dobozolhato,stb.Nos ezek függvényébe nekem két vas jött szoba,PAN-Europan,BMW GT.
XX-et "lapjánközlekedés" után,drága dolg renovállni!Kétszer is meg kellett tennem!Sajnos!

Semmit!
Nálam ez szakmai ártalom!
Szia Milka!
Az a fehér XX már nem az enyém, ugyanis átnyergeltem egy Yam Fazer 1000-re, 2005-ös, még a régi, teszek majd képet.
Talán emlékszel rám, voltam nálad, fékbetéteket vittem tőled, még a Hófehérkére.
A Bömbizrikálás, pedig csak a fiúknak (Gábor és Vili Bá(VFR750)) szólt.
Én is mentem a Vili Bömbösével (K1200S) és kényelmesnek, erősnek, jól motorozhatónak találtam. Nagyon jó a menetközben is állítható futómű, az üléspozi, a markolatfűtés.
Kicsit drága, magas a fogyasztása, kicsi a tankja, és magasak az alkatrészárai...
Egyébként a motorozási féling nem csak attól függ, hogy min ül az ember, hanem azon, hogy tudja-e élvezni a perceket, magát az utat, a társaságot.
Én is úgy éreztem, hogy nekem kényelmetlen az XX, sajnáltam a pályára kivinni szegényt, úgyhogy most megteszi nekem a szürke eminenciás kis fézer, amin fülig ér a szám, és egyenes a derekam.
Közben egy közlekedési szitu miatt másként szálltam le a Yamiról, mint általában szoktam (kb 40-ről fektettem az aszfaltra), amit ha az XX-el kivitelezek, még a gatyám otthagyhattam volna, a Fazernél megúsztam fillérekből.
Kinek a pap, kinek a papné... (valakik megelégszenek mindenféle Aljabusákkal is)...
Akkor el kell beszélgessek a testrészeimmel, hogy mit csinálnak rosszul.

Az benne van az ember csuklojában,lábában!
Ingyéééééééééééééé!
Na majd egyszer, ha sok pénzem lesz és már nem érdekelnek az anyagiak akkor berakatok egy fogyasztás csökkentőt.
Nem nekem!
Hanem akitöl vettem!
Ha jol tudom Györben egy kisöreg foglalkozik(zott) vele!
Nem szeretik bolygatni az XX-computerét,mert azt állitják érzékeny a "külsö behatásokra" és utánna kuka!
Nálunk eddig igy néztek ki az XX-ek:
http://www.agomotors.hu/websho...
Jó reggelt!
Nem kicsit volt hideg ma reggel a motoron! Ráfagyott a mosoly az arcomra!
Ez is egy megoldás...
jó estét urak!
Ha valaki érezhető különbséget szeretne és nem akar sokat
költeni tegyen előre egy 16-os lánckereket és széles lesz a
szája,persze ha nem végsebességre hajt!(4000-ft+30perc meló)