Mihez képest nem volt kemény,
Szerintem igenis az volt!Nekem két ingatlan elöl kell eltakarittanom a havat!Sok ho esett,és hideg is volt rendesen,ráadásul tartosan!
Persze nem álittom,hogy a 70-es 80-as évekbeli teleket tul szárnyalta volna,de ha vissza nézünk pár telet(ugy 5-évet),akkor vitte a primet a tavalyi!
De persze ez csak az én véleményem!
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT!?
Azt igérték nyáron a josok"hosszu elhuzodo nyarunk lessz".Most meg egy hete hallottam(ugyan attol a jostol),hogy kemény hosszu telünk lessz!Söt!Még meg is spékelte azzal"valoszinüleg keményebb,mint tavaj".
No erre varjál gombot!
Persze én már nem hiszek nekik!Egyszerüen reggel kinézek,oszt eldöntöm!
A vasat már egyszer elpakoltam,de jött egy kis joidö,no meg kedv,azt az asszonnyal ugy gondoltunk(meg pár ismerössel) gurulunk eggyett!Kicsomagoltam(volt vagy 15-perc),oszt uzsgyi!
Utánna menst elpakoltam(szintén 15-perc volt).
Én biztos nem!
Már joooooooooooooo mélyen elpakoltam!
Részemröl egyszerü,nincs mit irnom!
hál istennek gondja nem volt senkinek,a dolgaimat már a saját honlapomon szervezem!
Köszönöm dicsérő szavaid , de kérdem én melyik vas fogyaszt keveset ha szabályozásig húzzák neki , egyébként mióta egyedül rovom a köröket 6 körül megáll . Egyébként az idén nyáron PÁPA - KALOCSA ( 200 KM ) 12 liter oda és 12 liter visza , szigorúan ÖMW kúton tankolva 150 és 200 közötti tempónál gyári kipuffal és hatodikba motorozva . Szerintem ez nem rossz .
Na csá !
Értem4
akkor az uj tulajjal futottam össze!
illetve a moccal!Fékbetétre nem emlékszem,de ez nálam megszokott!Biztos igy volt!
fézeren én is gondolkodtam,de neklem "burkoltal"tetszenek!Igy szükült a kör!Aztán legyen kardános,kényelmes üléspozicio(egyenes hát),gyárilag dobozolhato,stb.Nos ezek függvényébe nekem két vas jött szoba,PAN-Europan,BMW GT.
XX-et "lapjánközlekedés" után,drága dolg renovállni!Kétszer is meg kellett tennem!Sajnos!
Szia Milka!
Az a fehér XX már nem az enyém, ugyanis átnyergeltem egy Yam Fazer 1000-re, 2005-ös, még a régi, teszek majd képet.
Talán emlékszel rám, voltam nálad, fékbetéteket vittem tőled, még a Hófehérkére.
A Bömbizrikálás, pedig csak a fiúknak (Gábor és Vili Bá(VFR750)) szólt.
Én is mentem a Vili Bömbösével (K1200S) és kényelmesnek, erősnek, jól motorozhatónak találtam. Nagyon jó a menetközben is állítható futómű, az üléspozi, a markolatfűtés.
Kicsit drága, magas a fogyasztása, kicsi a tankja, és magasak az alkatrészárai...
Egyébként a motorozási féling nem csak attól függ, hogy min ül az ember, hanem azon, hogy tudja-e élvezni a perceket, magát az utat, a társaságot.
Én is úgy éreztem, hogy nekem kényelmetlen az XX, sajnáltam a pályára kivinni szegényt, úgyhogy most megteszi nekem a szürke eminenciás kis fézer, amin fülig ér a szám, és egyenes a derekam.
Közben egy közlekedési szitu miatt másként szálltam le a Yamiról, mint általában szoktam (kb 40-ről fektettem az aszfaltra), amit ha az XX-el kivitelezek, még a gatyám otthagyhattam volna, a Fazernél megúsztam fillérekből.
Kinek a pap, kinek a papné... (valakik megelégszenek mindenféle Aljabusákkal is)...
Nem nekem!
Hanem akitöl vettem!
Ha jol tudom Györben egy kisöreg foglalkozik(zott) vele!
Nem szeretik bolygatni az XX-computerét,mert azt állitják érzékeny a "külsö behatásokra" és utánna kuka!
jó estét urak!
Ha valaki érezhető különbséget szeretne és nem akar sokat
költeni tegyen előre egy 16-os lánckereket és széles lesz a
szája,persze ha nem végsebességre hajt!(4000-ft+30perc meló)
Szerintem igenis az volt!Nekem két ingatlan elöl kell eltakarittanom a havat!Sok ho esett,és hideg is volt rendesen,ráadásul tartosan!
Persze nem álittom,hogy a 70-es 80-as évekbeli teleket tul szárnyalta volna,de ha vissza nézünk pár telet(ugy 5-évet),akkor vitte a primet a tavalyi!
De persze ez csak az én véleményem!