Értem!
És köszönöm!
Sajna igen!Már mint kényelmetlen!De ez nem korfüggö szerintem!Tul sok van már bennem kilométerben(motorral,autoval,teherautval).Egyszerüen a testem azt mondta elég volt! No meg a betegségem,miatt se a régi már a kondim!Nagyon nem a régi!Ez van,ehhez kell alkalmazkodnom,és valami megoldást találnom.
De nagy valoszinüséggel PAn-Europan lessz belöle!
Nem voltam hütlen! És én nem azért váltam meg tőle mert nem voltam vele megelégedve, hanem mert komolyan gondolom ezt a pályamotorozásos balhét.
Lesz még nekem XX-em! Igaz ,hogy nagyon csipem a gixit, de utcán teljesen használhatatlan! Másra nem jó csak egykerekezni a köruton. Viszont a pályán....
Sziasztok!
Milka biztos, hogy kényelmetlen és fárasztó az xx?
Én 11évvel öregebb vagyok de még mindig elmotorozok 4-500km egy nap alatt. A Bmw jó motor de tudok rossz példát is mondani. Egy ismerősömnek már másodszor szarik a váltója sajna. És olyan hangok jönnek elő, hogy a harmadikra sem kell sokat várnia.
Egyszerü a válasz!
Már kényelmetlen!Hamar elfárad a csuklom,a hátam.Meg ilyen(xx) is volt már,kiprobálnék mást!
Föleg ahoz nem a lekényelmesebb amit jövöre tervezek!
Egyébként te is váltottál!Nem?
Szerintem sportos motorosoknak nem való bmw, meg semmien kardános szarság sem. Lehet ,hogy kényelmesebb meg nem kell fujkálni, nade mikor beszarik a hajtás akkor mi van? Szerintem Te sem vagy az a nagypapitempós alkat, hogy béemvén törd az agyad. Mé nem jó az xx? Sose foglak benneteket megérteni....
Najó.....azértegy S1000RR-t én is bevállalnék.
Áááááááááááááá!
Csak nem akarnak átejteni!Mért tennék?Egyébként asszem veled már futolag találkoztam(legalábbis egy ilyen fehér XX-el),ugy két honapja Lilafüreden.
Természetesen motorozni!Van egy közeli ismerösömnek GT-je és nem panaszkodik rá.Söt!170.000 van a vasban és a kötelezö,kopó dolgokon kivül még nem cserélt semmit!A kardánhajtásnak elönyei is vannak(legalábbis számomra),váltorol még nem hallottam semmit!
A Hondával igazad van,és egyetértek,meg azt már ismerem is!
Vazze Milka!
Vigyázzá mán, át akarnak palizni!
A két csákó most akar BMW alkatrésznagykereskedést nyitni!
Szóval szerelni és pénztkőtteni szeretsz-e vagy motorozni?
Gondold meg!
Egy Hondán csak olajat kell cserélni, meg szűrőt, egy BMW-n pedig kardánmeghajtást, váltót, meg .......
Kérj őszinte! vallomást a juppiktól!
Hiszek neked,mivel te tapasztalatbol tudod!
Én még "vajjudok" a dolgon!Igazábol az a gondom,hogy mind a PAN,mind a BMW tetszik!Nem kicsit!De mivel egyenlöre az XX mellé kéne vennem,igy az 1-milla külömbség sok!Nem tudom!Még bármi lehet!
De ha Bömbölöt veszek,valszeg az a motor,az utolso vételem lessz!
Akkor már mig motorozok,az kiszolgálna!
Szia Milka ! A válaszom egyértelmű igen ér annyival többet, sőt semmi mással nem összehasonlítható !
De ha Bömöst veszel egyet tudnod kell: több törődést igényel , kényesebb , úgy gondolom meg kell rá érni , ha megszereted a rabjává válsz ... én már csak tudom.
Üdv.
Egybe mindent!
Megyek hivom is,megveszem mind kettöt! Ugy is ez a két tipus tetszik!
Ha mind kettöt megveszem,tán enged az árbol egy kicsikét! De szép is volna,páros napokon a PAN,páratlanon a Bömbölö,közte meg az XX!
Ez volna az. Remélem sikerrel jársz.
Később meg, ha már Atixnak újra XX-e is lesz akkor neki tuti lesz minden.
Tényleg Atix megvan még a markolat? Mert nem jelentkeztem meg ilyesmi, úgy gondoltam tuti nincsen már meg, de hátha.