Ugy néz ki sikerült megegyeznem egy motorbontóssal, miszerint felvásárolja az alkatrészeim. Az alkatrészek 80 %-a XX!
Még mosttaláljátokkikellevalamimertkülönbendrágalessz!
"A magukfajtának napi 1 hozzászólás van engedélyezve eme szent helyen...ezt vegye figyelembe!" Ezt tessék szem előtt tartani!
Egyébként szívesen látunk itt, ahol MOTOROSOK vannak!
KB. két hete hétfőn volt valaki egy ezüstmetál XX-el a 64-es főuton és Székesfehérvár felé mentek. Ketten voltak. Közülünk volt valaki? Még egy kérdés. Más oldalon is vagytok vagy csak ezen?
üdvözlet fórumlakók!(régiek és ujak)
mivel érdeklődtél,ezért jobb ha elsőkézből tudod az infókat...
nos hát igen! jóó kis túra lett volna,ha el nem rontom a csapat szórakozását....
begyűjtöttem 2 hét kómát,persze gépek tucatjait kötötték rám,(pl lélegeztetőt,(amivel eltörték a hangszalagot tartó csontot...)eltört az összes bordám,a szegycsontom a vállam,a lapockám,a combcsontom(azt meg is vasalták)elrepedt a medencém,a jobb láb és kézfejem...ezenkívül begyűjtöttem némi felfekvés a fejemen,és elhalt mindkét sarkamból egy jó darab...
a motor pedig némi polirozásra szorul......mondjuk tanksapkától előre felé......(de hátul nagyon patent!)
de a lényeg!:
megvagyok ,a moci is lábra fog állni,és ha kipihenem magam, bebaszok egyet chuck norris.-nak.
és!
köszönöm az érdeklődést!
Sajnos most hogy 16 hónapja munkanélküli vok így most semerre nem járok. de Pesten szoktam motorozni még tavaly. Most hogy Fejér megyébe költöztünk Siófok és környékén a párommal még tavaly 8-9 hónapos terhesen. Sajnos novemberbe lejárt a műszaki a GÉPSÁRKÁNY-ról és azóta nincs műszaki a gépen. Most melót keresek.
Csöle! "A magukfajtának napi 1 hozzászólás van engedélyezve eme szent helyen...ezt vegye figyelembe!" Ez magára is vonatkozik!
A másik "szent" helyre akkor már csak holnap írok választ!
Többek között!De van raktáramis!És egy hete nyitottuk meg a vizsgabázist!Mért kérdezed?