Szép napot Mindenkinek!
Mivel ma 30 fok felett van, az ki van csukva, hogy én motorra üljek.
A múltkori meetingen nem jutottunk 1-ről a 2-re, hogy szeretnétek-e menni Juli 16-tól valamerre. Nekem van 2 hét szabim (16-30) és ha valakinek van ideje meg kedve, esetleg egy több napos túrára, az jelentkezzen. Természetesen lehet 2-3 napos, vagy amit szeretnétek, de kizárólag csak a hegyekbe...
Az ország nincs megkötve, lehet Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, vagy amit szeretnétek, de kizárólag 1000m felett legyünk....
Mindenkinek szívesen meghallgatnám a véleményét (nem csak a 130 Club tagjai)!
én amikor először ültem repülőn,1-2 éve hiába volt ott a majrévas amikor fordulásba kezdett, és megbillent szó nélkül a vas helyett a mellettem üllő térdét fogtam, hangosan káromkodva.....
a mellettem üllő, kedvesen megmutatta, hogy hol tudok, majd ez után kapaszkodni
Szia Gábor ! Minden rendben van , csak egy kicsit rámszakadt a bringásszezon. A tavaszi rossz időben elmaradt forgalom most egyszerre indult be. Mivel egyedül csinálom, kicsit sok. Idén eddig egyszer ültem a mocin. Az újévi igéretem nem felejtettem el. Te és a Milka között fogok sorsolni, hogy kivel repülünk. Persze csak ha szeretnétek. Télen- tavasszal Te is sokat fórumoztál , sok szép képet tettél fel.
Én is hasonló dolgo miatt kérdeztem. Ha jó ajánlat jönne, lehet hogy megválnék tőle. Bár hozzá kell tenni Mo-n eladott XX-ek közül az utolsó 3-ban volt. Nem hinném hogy sok fiatalabbat lehetne találni..
Hogy mennyit é?
Ezt mindig a kereslet-kinálat szabja meg!
Felmész mondjuk a hasznalt auto.hu-ra,és egyböl megtudod!
De a mostani árakat nézve(tul nagy a kinálat motorbol),sokan nem birják fizetni a részleteket,vagy a motort áldozzák be,mint "lehet nélküle élni" tárgyat,szoval ne sok jot várj!
Ha nálam is anyagi gond lenne(remélem nem lessz),akkor nálam is a bas menne elösször a háztol!
Akkor az enyém mennyit érhet? 2008.05 hóban újonnan, szalonból vettem, jelenleg a spanyol túra odavert a kilómétereknek, így 15700 van benne. 2 hete még 8800 körül volt. Szervízkönyv, karbantartott, stb. Jobb oldali idom festése sérült, induláskor elbillentem vele
No ez már kezd közelitteni a valos árakhoz!
Kb.itt mozog egy XX ára!
Ez a vas nagy valoszinüséggel(97%) Magyarországi!
De felhivnám a figyelmedet,hogy a hasidom át lett fujva,a felnik szintén,és a balfelsö idomboritás se passzol teljesen(van egy kis hézag).Lehet hogy csak simán igy tetszett a tulajnak(egyedi),de jol nézd meg ezeken a tájakon ha komolyan érdekel!
Hát hogy hozzászóljak én is "egy kicsit"!
A 2004-es XX között van ez az úgynevezett selyem -fekete fényezésű- sokaknak matt fekete- Ha jól tudom valamilyen jubileumi kiadás ez a fényezés....
Nagyon szép....Én mikor az enyémet vettem néztem 2 db -ot is ebben a színben.....
DE.. sajnos akár hol hozzáérsz.........meglátszik rajta a kezed nyoma.......
A többit meg Milka... ahhoz ő ért!
Köszönöm a segítségeteket.
Ha nem teher Nektek, véleményeteket szeretném kérni az alábbi vasról: Ti mégiscsak szakavatott hozzáértők vagytok.
Előre is köszönöm.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1100_xx_
blackbird-3889348
http://www.rhinotours.hu/tura/...
http://www.rhinot
ours.hu/tura/...