Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na kb ilyenekre gondoltam, természetesen egyénileg...

http://www.rhinotours.hu/tura/...

http://www.rhinot
ours.hu/tura/...
Szép napot Mindenkinek!
Mivel ma 30 fok felett van, az ki van csukva, hogy én motorra üljek.

A múltkori meetingen nem jutottunk 1-ről a 2-re, hogy szeretnétek-e menni Juli 16-tól valamerre. Nekem van 2 hét szabim (16-30) és ha valakinek van ideje meg kedve, esetleg egy több napos túrára, az jelentkezzen. Természetesen lehet 2-3 napos, vagy amit szeretnétek, de kizárólag csak a hegyekbe...
Az ország nincs megkötve, lehet Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, vagy amit szeretnétek, de kizárólag 1000m felett legyünk....

Mindenkinek szívesen meghallgatnám a véleményét (nem csak a 130 Club tagjai)!
Ezzel a vassal viszont nagyon jo vásárt csinálnál!
Üdv Miso!
Engem lehet érdekelne a vas. KAphatok róla fotókat, és bővebb infót?
hoczalaszlo@freemail.hu
Köszönöm
Igen tetszik nekem is!
én amikor először ültem repülőn,1-2 éve hiába volt ott a majrévas amikor fordulásba kezdett, és megbillent szó nélkül a vas helyett a mellettem üllő térdét fogtam, hangosan káromkodva.....
a mellettem üllő, kedvesen megmutatta, hogy hol tudok, majd ez után kapaszkodni

nem nekem való

ÉN
Jó is az a bagster!
elöre bocsátom,meg sose ültem repülön!
Ugy hogy zacsko legyen!No meg majrévas!
Ja telefonod bevan kapcsolva?
Szia Gábor ! Minden rendben van , csak egy kicsit rámszakadt a bringásszezon. A tavaszi rossz időben elmaradt forgalom most egyszerre indult be. Mivel egyedül csinálom, kicsit sok. Idén eddig egyszer ültem a mocin. Az újévi igéretem nem felejtettem el. Te és a Milka között fogok sorsolni, hogy kivel repülünk. Persze csak ha szeretnétek. Télen- tavasszal Te is sokat fórumoztál , sok szép képet tettél fel.
köszi,de Mikának van motorja!
Nyugodtan alkodozz rá!Engem amugy is Max. a tankbör érdekelne+tanktáska!
Engem is érdekelhet a dolog, de Milkáé az elsőbbség.
Én is hasonló dolgo miatt kérdeztem. Ha jó ajánlat jönne, lehet hogy megválnék tőle. Bár hozzá kell tenni Mo-n eladott XX-ek közül az utolsó 3-ban volt. Nem hinném hogy sok fiatalabbat lehetne találni..
Hogy mennyit é?
Ezt mindig a kereslet-kinálat szabja meg!
Felmész mondjuk a hasznalt auto.hu-ra,és egyböl megtudod!
De a mostani árakat nézve(tul nagy a kinálat motorbol),sokan nem birják fizetni a részleteket,vagy a motort áldozzák be,mint "lehet nélküle élni" tárgyat,szoval ne sok jot várj!
Ha nálam is anyagi gond lenne(remélem nem lessz),akkor nálam is a bas menne elösször a háztol!
Akkor az enyém mennyit érhet? 2008.05 hóban újonnan, szalonból vettem, jelenleg a spanyol túra odavert a kilómétereknek, így 15700 van benne. 2 hete még 8800 körül volt. Szervízkönyv, karbantartott, stb. Jobb oldali idom festése sérült, induláskor elbillentem vele
Szép estét Miso!
rég hallottam felőled mizujság veled ezen Kívül? de valami jo hírrel szolgálj
Hivnálak,de nem vagy kapcsolható!
esetleg felhivnál te?Érdekelne a dolog!
Sajnos kihasználatlanság miatt megválok a mocimtól. 2005. 06 .havi . 10500 km-el. Bagster tanktáska, hátsó táska, túraplexi, Akrapovic titán dobok. Minden gyári cucc megvan.
Köszönöm a dicsérö szavakat!
Kár lenne tagadni jolesik!
No ez már kezd közelitteni a valos árakhoz!
Kb.itt mozog egy XX ára!
Ez a vas nagy valoszinüséggel(97%) Magyarországi!
De felhivnám a figyelmedet,hogy a hasidom át lett fujva,a felnik szintén,és a balfelsö idomboritás se passzol teljesen(van egy kis hézag).Lehet hogy csak simán igy tetszett a tulajnak(egyedi),de jol nézd meg ezeken a tájakon ha komolyan érdekel!
No igen!
Ez felettébb érdekes!
Lehet vissza vitték?!
Hát hogy hozzászóljak én is "egy kicsit"!
A 2004-es XX között van ez az úgynevezett selyem -fekete fényezésű- sokaknak matt fekete- Ha jól tudom valamilyen jubileumi kiadás ez a fényezés....
Nagyon szép....Én mikor az enyémet vettem néztem 2 db -ot is ebben a színben.....
DE.. sajnos akár hol hozzáérsz.........meglátszik rajta a kezed nyoma.......
A többit meg Milka... ahhoz ő ért!
A "Jászberényi" az nincs már meg ....Kb 2-3 hete hívtam a tulajt ..akkor már azt mondta ELKELT.
Mondjuk azóta is fennt van még a hírdetése!?
Köszönöm a segítségeteket.
Ha nem teher Nektek, véleményeteket szeretném kérni az alábbi vasról: Ti mégiscsak szakavatott hozzáértők vagytok.
Előre is köszönöm.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1100_xx_
blackbird-3889348
Sajna mindkettö volt lapján!
A fekete nem kicsit!Ráadásul a fekete Olasz inportbol van!