Tetszeni, tetszik. De, ja. Nem túra-sport! És termetemnek köszönhetően, nem hiszem, hogy 200 km, után még élvezném a motorozást! Super sportokkal szoktam mostanság túrázni, és folyamatosan aerobikoznak a mocin, míg Én kényelmesen ücsörgök!
Nyugi biztosan jön ki valami az XX helyett mert a Honda nem olyan hülye (remélem) hogy ezt a kategóriát ne töltse be és igy a konkurenciának átengedje...
Csak érdeklődés szinten!
De már kifejtettem! Gondolok a jövőre. Nem úgy mint a Honda, és az XX fejlesztése!
Még várok 1-2 évet, de aztán megöregszik a "Szerelmem".
Szevasztok!
Basszus Mr..... Én is csak most látom, hogy a kolléga felhívta a figyelmemet! Gratulálok az új vashoz, és az új rucihoz, nagyon szépek! Sok boldog kilómétert nektek! Engem is érdekelne, hogy mennyiben más mint a régi......
Szió Mr.hayabusa!
Én csak most néztem a képeidet meg épp gratulálni akartam az újhoz..... mert én is kinéztem magamnak 1et...
Akkor láttam a balesetedet, rossz volt végig nézni, de nagy szerencséd volt, tudom ezt irta mindeniki.... de tényleg ez az igazság
hamar eltellik az a bizinyos 2hét. Meg csináltattad márkaszrvizbe?
Irj, már pár szót az újról, én is gondolkom 1-en.... fék, futómű, fordulékonyság, fogyasztás, meg a nagykülönbségeiröl régi között stb. Csak az xx-esek meg ne hallják....:))
Próbáltam a régit, de egy-két dolog nem tettszett.
Köszönöm megvagyok. Mocizgatok lassacskán dolgozgatok meg gyógyulok! Itthon már elkezdhetek leszokni a botról máshol még használni kell de alakul mint puposgyerek a prés alatt!
Mostmár elmentettem!