Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ez elég ütős
hello jó emberek! aki vágja a témát hitsen már vmi infot hol vannak az m7 -en "fénykardok" olyan ami hátulról is le obi van kenobiz...meg hasonlók...(km kő)csók
sebring!
Arata
Hello srácok meik lehet a legütősebb dob 1000rr re?
hali! van egy garnitúra első gyári fékbetétem(2 tárcsára) 15e ft-ért ha valakit érdekel 30/403-94-90
...nekem van...:-)
06-30/606-99-60
Sziasztok!

Utasülést keresek 1000 RR hez. 2004-2005 Szakadt is érdekel, korrekt áron.
Akinek esetleg van csörögjön,

THX!
20 927 59 73
Hello...
meg van még a gyorsváltód?
esetleg egy telószámot cserélhetnénk ...06-30/606-99-60...egy sms-ben a tiedet elküldhetnéd
GyÖngyÖsÖn felprÓbÁlhatod a gas cip?t!
Valóban nem légtömeget mér!
Minden esetben hangolás szükséges, mert a szívórendszer és a kipufogórendszer gázoszlopokat össze kell hangolni.A gyári ECU a gyári rendszerhez van optimalizálva, és nem légtömeget mér, hanem úgy becsli, ezért nem is tud alkalmazkodni a sportlégszűrőhöz sem.
Nagyon helyes!Amúgy gyönyörü volt az RR...meg reméljük mielöbb lesz is újra!Széles utat!
ez igaz, és azért romlik a teljesítménye mert PC nélkül úgy érzékeli hogy nem fain a dob ami rákerült...
Igen ez igy van.azt az infot kaptam,hogy a cbr alapból túl van etetve ezert is húz egyenletesen és nem szükséges piszkálni
(mondjuk nemtom milyen evjarat a tied.de az enyemen meg nem lehet ......)
szia.en ugy tudom hogy 1000RR en nem lehet csak ugy allitgatni a dolgokat. power commander nelkul.ha teszel dobot es szurot akkor az erzekelok szerint a motor ECU-ja magatol allit a beallitasokon.
sziasztok.1 nagyon hozzáerto es profi szerelo tanácsa kellene nekem 04 1000RR -motorjával kapcsolatban. elore is koszi.
Köszi:) nem gond! ööö Pápa mellett egy nagyon jó kis kanyargós út bent az erő mélyén. Csak vannak kedves emberek, mikor fakitermelés van az erdőben utánfutóval lopikáznak egy kicsit lekötés nélkül. A többit gondolom kitalálod. És persze kanyarba, hol máshol! Leszakadt a bal vádlim, kisebb-nagyobb zúzódásokkal megúsztam. Lett egy pár sajna! Keresztbe vágta magát, megtapadt a hátulja 2-2.5méter magasba feldobott, 52métert csúsztam közben két útjelző bolyát kiütöttem. Még jó, hogy ott voltak a barátaim. Mert ma nem lennék itt most, ha ők nincsenek! Kemény volt :((((( De az a kanyar az ENYÉM! Még idén szeretném ledönteni!
szegény RR Neked nem lett bajod?Mi történt,és mikor,ha szabad megkérdezni...Széles utat,és sok balesetmentes km-t
Köszi eddig jó :) lakliag@freemail.hu ra megirnád mit kérsz érte? köszönöm neked :)
ja bocs, meg egy elso sarvedo is..
Szia, van tankboritasom, es egy also idomom