hello.1000RR 2004-05.re keresek alkatrészeket.ki tud segíteni.?főleg árak kellenének. Első fej idom.
fej idom taró konzol.
első lámpa.mindkét része.
műszerfal.
bal lábtartó
Cső !1,5 vagy 2hét,ha minden igaz,de ha kapok több melót akkor,csak húsvét:(De legalább akkor már fasza idő lesz és majd csapatjuk.Ha van időd tudnád vinni faternak a tartót egy 5percre,csak lemérné.thx
Csaaa.hat nagy gratt a géphez!szééép.! nem szabadna gondnak lennie a géppel.nagyon kevés km van rajta.azért lesd meg a kormánycsapágyat nincs-e meglazulvan!-Ráül valaki,behuzza az elso féket-temeg megfogod az első villat es megrángatod elore ....ha nem "kotyog" akkor ok.ha igen meg bekell húzni. Olajat tavasszal azért cseréld le. Még ense tudom mit rakok bele.talánn Repsolt.vagy Motult.
Hello mindenki!A héten végre sikerült megvásárolnom(fél év válogatás után)életem első komolyabb motorját,ami nem más,mint egy Honda CBR 1000RR 2006 12000km-el.Elvileg 11ezernel volt szervizben a könyv szerint,de le szeretném cserélni az olajat.Milyet tudnátok ajánlani hozzá?Esetleg valami hasznos tanács miket nézzek át rajta igy elsőre?
Ha nem jutsz az 1-ről a 2-re akkor keress és lekérdezem.Én a sajátommal szivtam nem találtam az index relét,persze mert a barom honda belerakta a müszerfalba.Még szerencse hogy van elég jó hondás szerviz kapcsolatom./mondhetnám baráti/.
Ja az enyim 600-as.
Ott már néztem, de sajna a kapcsolási rajz elég kaki minőségű! Így sokat nem segített! de majd olvasgatok még, hátha találok infót! Abba bíztam, hogy egy márkatársnak megvan nyomtatottan és tud súgni! Vagy csak egyszerűen vágja fejből!
Hát igy buksibol nem vágom, utánna kéne néznem,de te is tudsz a motorosok.hu-n elég sok szervizkönyv fel van rakva.Regisztrálsz és már keresgélhetsz is!
OK. Nekem az is jó, de most már csak az a kérdés, hogy az ECU melyik vezetéken adja a jelet, vagy melyik lábán jön ki a jel? Mindenképpen meg kell csapolnom azt a drótot!
Tud valaki segíteni hogy hol találok 2005-ös CBR 1000RR-hez kapcsolási rajzot, vagy minek nevezik ezt! Lényeg hogy szeretném tudni melyik vezeték a moci fordulatszámmérőjének jeladója!
- lámpa komplett:50 000Ft
- lábtartó 8 000Ft