mennyiben van az a repsolos 954 es idom mire ideér,egyik haverom épp ezt keresi csakhát sok a posta magyarhonba.színes ülésszivacsot hol lehet venni?kösz a segítséget
És mi a véleményetek az LSL bukógombáról.
Abból is van olyan amihez nem kell átfúrni az idomot.
Szerintetek az jó?
Úgy néztem olyan 30000.- körül megáll ha meghozatom a LOUIS- ból.
?
Nézzed meg a képeket, amiket beraktál. Annál a fajtánál rájöttek erre, de az is csak majdnem jó, mert ez a fajta a deklit üti be! Csak az a bukógomba megfelelő, ami a keret részénél a váznak támaszkodik és elfordulás ellen is biztosított. Hidd el az esések 99,9 %-nál a többi csak dísznek jó!
Azért ezt nem mondanám! Ismerősök már estek gombával és a váznak kutya baja sem lett! Viszont az oldalidom elég jól megúszta! A lényeg hogy ne acélből legyen, mert akkor biztosan a váz (illetve a vázon lévő motor rögzítő fül) enged hamarabb! Szerintem!
Nos egy kicsit nézelődtem és ezt találtam!
Én lehet rendelek is egyet, mert emailben most kaptam meg az infót hogy fúrás nélkül is felszerelhető! Sőt árban sem rossz!
Igazából sajnos már nem tudom hol találtam, de valószínűleg ebay-en nézegettem ezeket! Sajnos itthon nem találtam ilyen fajtát! Mondjuk a fórum hozzászólás idejéből is látszik hogy ennek már lassan egy éve. Tehát azóta már változhattak a dolgok!
Az én motorom Olasz-ból van.
Igazából nincs jelentősége, mert on-line rendszerben dolgoznak.
Ja, meg szervízkönyvem sincs hozzá.
De azt mondták nekem a komáromi szalonban hogy nincs jelentősége.
Szia!
Valóban így van típushiba. Gariba ki kell hogy cseréljék.
Ha eddig még nem cserélték. De az azonnal ki fog derülni alvázszám szerint. Én sajnos az után tudtam meg miután az enyémet megtekercseltettem. De legalább jó lett.
Nah bementem az egyik honda szervízhez és azt mondták a problémámra hogy generátor hiba, és a 04-05 ösökre tipushiba és valószínű garisan kifizetik nekem, mert volt valami visszahívás is ebben az ügyben, ti hallottatok róla?
Lenne még egy kérdésem, most hogy méregettem az akksit észrevettem h a kuplungom eltünt! Egyszerűen nem húz be!Amikor letettem pihenni kb 2 hónapja még jó volt.járattam egy kicsit a motort mert azt hittem h csak az olajnyomás ment el vagy én nem tudom! ha tudtok nekem erre mondani valamit akkor megköszönöm...
Adatlapomon találsz fényképet, ott látod a fényezését is.
Alsó- és felsőidom, sötétített és karcmentes plexi, farokidom nem nedvszívó ülésszivaccsal, akkutartó, tankborítás és soha nem volt törött: 100.000,-Ft. Ez félár!
De 1X megnézném a cuccokat meg a mocidat is ! ! !
60-forintos idomokig lettem volna homológ hirtelen, köszi a választ! ! !
CBR 954-s idomokat teszek fel REPSOL fénnyel ! ! ! ! ! !
Most a héten jön postán , remélem! ! ! ! ! ! !
Abból is van olyan amihez nem kell átfúrni az idomot.
Szerintetek az jó?
Úgy néztem olyan 30000.- körül megáll ha meghozatom a LOUIS- ból.
?
Én lehet rendelek is egyet, mert emailben most kaptam meg az infót hogy fúrás nélkül is felszerelhető! Sőt árban sem rossz!
Igazából nincs jelentősége, mert on-line rendszerben dolgoznak.
Ja, meg szervízkönyvem sincs hozzá.
De azt mondták nekem a komáromi szalonban hogy nincs jelentősége.
Valóban így van típushiba. Gariba ki kell hogy cseréljék.
Ha eddig még nem cserélték. De az azonnal ki fog derülni alvázszám szerint. Én sajnos az után tudtam meg miután az enyémet megtekercseltettem. De legalább jó lett.
Lenne még egy kérdésem, most hogy méregettem az akksit észrevettem h a kuplungom eltünt! Egyszerűen nem húz be!Amikor letettem pihenni kb 2 hónapja még jó volt.járattam egy kicsit a motort mert azt hittem h csak az olajnyomás ment el vagy én nem tudom! ha tudtok nekem erre mondani valamit akkor megköszönöm...
egyelore elado (az enyem meg nem sz*rt be )
a nevemre kattintva megtalalod az email cimemet az adatlapon
udv,
N.
Alsó- és felsőidom, sötétített és karcmentes plexi, farokidom nem nedvszívó ülésszivaccsal, akkutartó, tankborítás és soha nem volt törött: 100.000,-Ft. Ez félár!
Mennyiért adod?