Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Érdekelne, de egyrészt már itt figyel az új pár BT 016 Pro, másrészt nekem 180-as a hátsó gumim. Azért köszönöm!
Ezekszeint neked annyira nem feküdt a Bt-016 utcán?
Köszi az értékelést
Ha kell vagy egy garnitúra BT16R-em. 200km van benne. A ZX-10R-en gyári gumija volt de csak a bejáratásig volt rajta. 2011-ben vettem a motort és szinte egyből le is került róla, azóta Anyáméknál áll a régi szobámban. Gombokért a Tied lehet.
Szia! A Bridgestone BT 016-tal kapcsolatban írok. Az én motoromon (2007-es 600RR) gyári első szerelés a BT 015 volt. Erről nem sokat tudok, csak annyit, hogy mint első szerelés, valahogy jobban tapadt mint a következő garnitúra... Megjelent az utód, a BT 016. Rögtön ezt vettem meg mert ez elöl kétzónás, hátul pedig öt. Az első párosnál azt éreztem mintha biciklire ültem volna! De tényleg! Nekem bejött és azóta is ezt a típust választom. Tudom, hogy már megjelent az utódja de az én motorozási tudásomat bőven kielégíti! Futásteljesítménye kb. 10000km, és párban cserélem őket. Tapadása utcán (normál minőségű aszfalton bőven megfelelő, esőben talán párszor mentem vele, de itt sem az volt az érzésem, hogy a meztelencsiga nyálán motorozok... Én azt mondom, hogy ha nem pályázol és nem izgatnak ezredmásodpercek akkor nem fogsz mellényúlni ezzel a típussal...
Valaki nem tudja esetleg,2006-os évjáraton hogy lehet a műszerfalon az órát beállítani?
Há mit vett :-) Amiihez van sok alkatrésze :-)
2005 ös 1000RR a "legszebb" színbe kék, fekete, szürke
Van valakinek tapasztalata a bridgestone Bt-016 ról?
Mit vett?
Jaja, beszéltem vele. már meg is van az utódja
Laller gépe is új gazdára talált a galéria szerint.
Én repsol 10W40 ...semmi baj nincs vele!
ok, kösz
Én Motul 7100 10W40-re esküszöm.
2006-os cbr 1000rr-be milyen olajat érdemes a motorba tenni? full szintetikus vagy fél szintetikus? 10w-40es? ti milyet használtok?meg mennyi kell bele?
Hali, nem nem kaptam még semmit.
Szeva, megkaptad az e-mail t?
pfeca@freemail.hu köszi
Persze, ha adsz elérhetőséget.
Tudsz küldeni képet róla privibe?
Nekem egy fekete van, de nem használtam, itt van a szobámba már tavaly ősz óta.
R258H a szín kód, de piros szín.
Elmarad...
Milyen színűt?
Sziasztok, Üléspúpot keresek 2006-os évjárathoz, esetleg nem tud valaki?
Hétvégén Yeti race?