Ha kell vagy egy garnitúra BT16R-em. 200km van benne. A ZX-10R-en gyári gumija volt de csak a bejáratásig volt rajta. 2011-ben vettem a motort és szinte egyből le is került róla, azóta Anyáméknál áll a régi szobámban. Gombokért a Tied lehet.
Szia! A Bridgestone BT 016-tal kapcsolatban írok. Az én motoromon (2007-es 600RR) gyári első szerelés a BT 015 volt. Erről nem sokat tudok, csak annyit, hogy mint első szerelés, valahogy jobban tapadt mint a következő garnitúra... Megjelent az utód, a BT 016. Rögtön ezt vettem meg mert ez elöl kétzónás, hátul pedig öt. Az első párosnál azt éreztem mintha biciklire ültem volna! De tényleg! Nekem bejött és azóta is ezt a típust választom. Tudom, hogy már megjelent az utódja de az én motorozási tudásomat bőven kielégíti! Futásteljesítménye kb. 10000km, és párban cserélem őket. Tapadása utcán (normál minőségű aszfalton bőven megfelelő, esőben talán párszor mentem vele, de itt sem az volt az érzésem, hogy a meztelencsiga nyálán motorozok... Én azt mondom, hogy ha nem pályázol és nem izgatnak ezredmásodpercek akkor nem fogsz mellényúlni ezzel a típussal...
Há mit vett :-) Amiihez van sok alkatrésze :-)
2005 ös 1000RR a "legszebb" színbe kék, fekete, szürke
Van valakinek tapasztalata a bridgestone Bt-016 ról?
2006-os cbr 1000rr-be milyen olajat érdemes a motorba tenni? full szintetikus vagy fél szintetikus? 10w-40es? ti milyet használtok?meg mennyi kell bele?
2005 ös 1000RR a "legszebb" színbe kék, fekete, szürke
Van valakinek tapasztalata a bridgestone Bt-016 ról?