Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esernyő tartós képet miért vetted le tedd csak vissza
Köszi az infót.
Ja még valami, 2009 és az utáni Fireblade-k blokkja teljesen fekete, a 2008asé kétszínű.
Szia. Ha a használtautón, az 1.865.000-ért eladót mondod, akkor ott van egy kis kaki. HRC ABS volt, olyan mint amit Bigjoe-tól fogok elhozni. De megcsukták. Ezért lett ez a színe. Az eladó mindent elmond kedvesen, nem kertel. Ha sokat mennék pályázni, akkor akár megis lehetett volna venni egy kövér alkuval. DE én patentot akartam. Ettől független eléggé ki lett rittyentve az is. Szóval, döntsd el
Háát az adatlapi képeket elnézve a negyedik te vagy mint esernyős de a harmadikon ki az
Köszi.
Fehér rr biztos hogy 2009-ben nem volt azt már átfestették fehér csak hrc- ben volt olyan mint az enyém volt /adatlapon megnézheted még/
Sziasztok!

Pakson eladó egy fehér 1000rr 2009-es.
Tud róla valaki valami infót esetleg?

Köszi
Bazz, egyik barátom mondta, h volt egyik ismerősénél, és, h most vettek ők is motort, de régi motorosok, és azt mondta, h piros fehér,kék, hondát, ebből gondoltam csak, h sokan Győr környékéről nem vettek mostanság, HRC hondát. Bááár Ti is meg Én is most vettem
Nem, szüleim nem tanyáltak. Apámat biztosan ismerik páran a megyében. Hálaisten ő utoljára vagy 15 éve buktázott motorral...
A te szüleid estek el motorral, és anyudnak nem jött teljesen helyre a keze ?
Mert akkor egyik jó barátom ismeri vaterodat...
Kicsi a világ
Közben megtaláltam!
http://www.youtube.com/watch?v...

Azért köszi! :D

Brick
Üdvözlet Urak!

SC59-en hogy kell levenni az első ülést? (Akkut kellene töltenem)

Előre is köszi a megoldást!

Üdv. Brick
Én mentem ma is meg pénteken is
:D :D Mindenki várja a tavaszt összekulcsolt kézzel :D
mert mindenki benéz, és azt írja, h de nagy a csend, a következő, meg igen tényleg nagy a csend
Jaaa, megpróbáltam kicsit feldobni amgamnak
Kissé lepukkant a hely. Nagy a csend :)
már magadhoz írogatsz tényleg hat az a valami
jaja 2013.02.16
Jövőhét szombaton lesz nem?
Háát nem tudom talán majd pénteken eldől
Jó lehet, h hondája volt :-) Jössz yeti race re?